Σάββατο 24 Απριλίου 2021

FETISH FACTORY (2017)












Γραμμένο και σκηνοθετημένο με ροκαμπίλικι διάθεση παρατρεχάμενου σε τατουατζίδικο από την Staci Layne Wilson ( SHEVENGE ) . Γνωστό και ως CABARET OF THE DEAD

Άγνωστης προέλευσης ιός μεταμορφώνει τυχαίους περαστικούς σε νεκροζώντανους κανίβαλους . Τα μέσα αναφέρουν πως όλα ξεκίνησαν από μια παράξενη βροχή - λόγω χαμηλού κόστους παραγωγής το ακούμε μόνο , δεν το βλέπουμε . Αντιθέτως παρακολουθούμε 4 καυτές χορεύτριες burlesque οι οποίες  αναλαμβάνουν να διασκεδάσουν και να ανάψουν με τα προκλητικά τους εσώρουχα μια παρέα ταλαίπωρων θεατών (εντός και εκτός οθόνης) οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία για τσάμπα χούφτωμα όταν μεταμορφώνονται μετά από μια άτυπη night of the living dead εισβολή σε μανιακούς κανίβαλους . Η άνευρη δράση διαδραματίζεται εντός ενός διατηρητέου κτηρίου το οποίο κάηκε μετά το πέρας των γυρισμάτων πιθανότατα για να εξαγνιστεί ενεργειακά ο χώρος .

ΤΑ ΖΟΜΠΙ: Οι νεκροζώντανοι δυστυχώς είναι οι αναμενόμενοι συγκαμένοι των αποκριών οι οποίοι περιφέρονται εδώ και εκεί περιμένοντας να τρομάξουν τους ήδη ερεθισμένους/μεθυσμενους από το σόου κομπάρσων . Δεν συμβαίνει ποτέ κάτι τέτοιο . Δεν υπάρχει αίμα , ξεντέριασμα και εύθυμο gore για δικαιολογία πέρα από σπρωξίδια σχολικού προαυλίου και αμήχανα βλέματα προς την κάμερα περιμένοντας κατευθύνσεις από την σκηνοθέτη . Τα υποτιθέμενα δαιμονικά μάτια τους είναι πότε κομιξικά άσπρα , πότε κανονικά λόγω ψηφιακής χειραγώγησης . 

Εύημος μνεία στα λαχταριστά δαχτυλάκια και στα κορμιά των κατατρεγμένων κοριτσιών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.