Σάββατο 17 Απριλίου 2021

WITCHES OF AMITYVILLE ACADEMY (2020)

 










Γραμμένο από τον Tom Jolliffe ( SCARECROW REVENGE , TOOTHFAIRY 2&3 ) και σκηνοθετημένο ως τηλε-ταινία του τρόμου από την παραγωγό/σκηνοθέτη/ευαίσθητη ψυχή Rebecca Matthews ( PET GRAVEYARD , HELLKAT , CANNIBAL TROLL και λοιπές κατευθείαν σε dvd επιτυχίες ) . Γνωστό και ως AMITYVILLE WITCHES , WITCHES OF AMITYVILLE ACADEMY . Επηρεασμένος από το Amityville του τίτλου , ήλπιζα πως θα είχε κάποια σχέση με το καταραμένο σπίτι του Αμερικάνικου λαϊκού μύθου , κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακρινό στην πραγματικότητα της οθόνη αφού αντί για σπίτι , υπάρχει μια Ακαδημία Μαγισσών με Αμερικάνες φοιτήτριες που έχουν επιτηδευμένη Βρετανική προφορά .

Τρεις αδερφές , οι καλές μάγισσες της λευκής Αδελφότητας , Lucy ( Donna Spangler - CARNAL CRIMES , SWEET EVIL , DINOSAUR VALLEY GIRLS , AMERICAN POLTERGEIST ) , Sam ( Kira Reed Lorsch - dancing girl σε ένα επεισόδιο του BEVERLY HILLS 90210 , BEVERLY HILLS BORDELLO , RED SHOE DIARIES , SEX FILES: ALIEN EROTICA , SEX SURVIVOR 2 ) και Elena ( Brittan Taylor - SPACE GIRLS IN BEVERLY HILLS ) , οι οποίες είχαν καεί στην πυρά σε παλιότερη ζωή μάλλον από παρεξήγηση , ζουν σε ένα σπίτι σαπουνόπερας με εμφανή σημάδια πλαστικών επεμβάσεων στο κορμί τους και προσπαθούν να προωθήσουν την πνευματική διαφώτιση μέσω της γνώσης στην σύγχρονη εποχή . Στην ίδια δασώδη προαστιακή περιοχή λειτουργεί μια μαγική ακαδημία με άλλους σκοπούς . Όταν οι αδελφές σώζουν μια καινούργια οικότροφο από βέβαιο θάνατο χρησιμοποιώντας μαγικά θεατρικές χειρονομίες και ψηφιακές ριπές ανακαλύπτουν πως έχουν να κάνουν με μια μαρκαρισμένη μάγισσα (εκ γενετής σημάδι με 3 κέρατα) , πολύ πιο δυνατή και από όλες τους μαζί . Η νεαρή Jessica ( Sarah T. Cohen - LITTLE NECRO RED , CUPID , HOTEL INFERNO 3 , THE GARDENER ) θα πρέπει να συνειδητοποιήσει/ελέγξει τις δυνάμεις της και να τις χρησιμοποιήσει για το καλό τόσο της ανθρωπότητας , όσο και της ίδιας της ταινίας . Τα ρούχα των πρωταγωνιστριών παραμένουν δυστυχώς στην θέση τους .

Η Dominique Marcom ( Amanda-Jade Tyler - RISE OF THE MUMMY , AMITYVILLE CORNFIELD ) είναι η διευθύντρια μάγισσα της εν λόγω Μαγικής Ακαδημίας η οποία ασχολείται με τις μαύρες τέχνες και προσπαθεί να απελευθερώσει τον φυλακισμένο μέσα σε έναν καθρέφτη Δαίμονα Botis θυσιάζοντας νεαρές κοπέλες . Το κόλπο της είναι απλό , καλεί προβληματικές κοπέλες που δεν κάνουν τίποτε με την ζωή τους , ούτε έχουν Onlyfans λογαριασμό , δίνοντας τους μια υποτιθέμενη ευκαιρία σε ένα καλύτερο μέλλον με το να τους δίνει υποτροφία και στέγαση στην αποκλειστικά για γυναίκες ακαδημία της . Θέλει να εκδικηθεί την ανθρωπότητα για τα δεινά που προκάλεσαν οι ανίδεοι άντρες πολλά χρόνια πριν στις μάγισσες αδερφές της ελέγχοντας η ίδια τον Δαίμονα πίσω από τον καθρέφτη . Την ώρα που οι λευκές μάγισσες καίνε αρωματικά στικάκια φασκόμηλου και προσπαθούν να βοηθήσουν την Jessica , εκείνη ρίχνει αίμα στην μπανιέρα της και σκοτώνει με το μυαλό της νέες φοιτήτριες αλα λαίδη Bathory σε ερωτικό videoclip του Bon Jovi . Θέλει την ζωτική ενέργεια της Jessica πάση θυσία γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσει να απελευθερώσει τον ταλαίπωρο Botis (η τελική μάχη μαζί του προκαλεί τουλάχιστον δάκρυα από το χασμουριτό. Προσπαθεί να σπάσει την ασπίδα γύρω από τον σπίτι των λευκών μαγισσών παίζοντας με τα βλέμματα και απαγγέλοντας ότι να ναι λατινικά με την βοήθεια των μαθητριών της . Όλα κρίνονται στο ποια μπορεί να περιστρέψει τον καρπό της πιο πειστικά .

Οι άνω των 40 χρονών πρωταγωνίστριες και βασικές μάγισσες της υπόθεσης θα μπορούσαν να είναι legacy μέλη της ατελείωτης σειράς των soft-core ταινιών WITCHCRAFT , αλλά από ότι είδα στο imdb , δεν είχαν συμμετάσχει ούτε σε ένα . Οι κάτω των 30 ευτυχώς ελέγχουν το βάρος τους και δεν έχουν παστέλ μαλλί και μανίκι τατουάζ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.