Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

ZOMBIE WITH A SHOTGUN (2019)












Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον ανεξάρτητο παραγωγό/σκηνοθέτη Hilton Ariel Ruiz . Βασισμένο στο ομώνυμο "επιτυχημένο" web series 4 επεισοδίων . Υπάρχει ξεκάθαρη διάθεση για σατανισμό και erotica από τον σκηνοθέτη κρίνοντας από τους τίτλους στην λίστα της κυρίως μικρού μήκους φιλμογραφίας του . Έτσι και εδώ , μάζεψε τους φίλους του , έγδυσε τις φίλες του και έβαλε τον κεντρικό πρωταγωνιστή σε ευτυχώς λάτεξ κάφρικο make up να ποζάρει με μια καραμπίνα για να ολοκληρώσει το όραμά του . Η σεναριακή ροή είναι συρραφή εικόνων και όπου δεν φτάνει η αλεπού του προϋπολογισμού , τα κάνει animation προς το τέλος της ταινίας όπου το "ζόμπι με την καραμπίνα" εκτελεί τρεις μπράβους μέσα σε ένα σπίτι ...

Ο Aaron ( Braeden Baade - SECRET DIARY OF AN AMERICAN CHEERLEADER ) είναι μολυσμένος με τον ζόμπι ιο . Μια ιδιαίτερη μετάλλαξη στον οργανισμό του τον αφήνει σε μια μεταβατική περίοδο μεταμόρφωσης όπου εξωτερικά σαπίζει πατροπαράδοτα , αλλά έχει την ικανότητα να επικοινωνεί με άλλους νεκροζώντανους . Σκιώδες εγκληματικό συνδικάτο θέλει να τον χρησιμοποιήσει για οικονομικούς λόγους (γιατί στην περίθαλψη προσφοράς και ζήτησης είναι τα λεφτά , όχι στην θεραπεία) , ενώ η λογική χάνεται με την πρώην γκόμενα η οποία κάνει σατανικές τελετές χρησιμοποιώντας νεκροζώντανες ημίγυμνες κοπέλες . Το ζόμπι πιάνει την καραμπίνα του τίτλου στα τελευταία 10 λεπτά και ποζάρει για φωτογραφία για τουλάχιστον άλλα 2 .

Τα drone πλάνα μιας μεγάλης έκτασης με κατεστραμμένα κτήρια θα βοηθούσε αν υπήρχε το ανάλογο βιολογικό ξέσπασμα αποκαλυπτικών διαστάσεων . Οι νεκροί όμως δεν περπατούν στους δρόμους . Κρύβονται δύο-δύο σε αποθήκες . Όπως και οι αστυνομικοί που γνωρίζουν για την ζόμπι μόλυνση και έχουν εντολές να πυροβολούν στο ψαχνό , όπως και οι υπόλοιποι χαρακτήρες . Το "to be continued" πριν τους τίτλους τέλους δεν με ξάφνιασε ευχάριστα - ήθελα να τελειώσει μια για πάντα αυτό το ψυχόδραμα , ή να δω τις κανονικές περιπέτειες του καραμπινάτου ζόμπι κατευθείαν στην δεύτερη ταινία χωρίς αυτή την εισαγωγή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.