Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

BLOOD WIDOW (2014)


Γραμμένο από τους πρωτοεμφανιζόμενους Chad Coup και Ian H. Davis .
Σκηνοθετημένο με λάτεξ διάθεση από τον επίσης καινούργιο Jeremiah Buckhalt .
Η Laurie και ο Hugh είναι ένα επιτυχημένο νεαρό ζευγάρι . Σκοπεύουν να περάσουν το σαββατοκύριακο σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι μακριά από την πόλη . O Hugh βέβαια πρόλαβε να καλέσει τους αχώνευτους φίλους του χωρίς να έχει ενημερώσει πρώτα - που καλούν άλλους με αποτέλεσμα να γίνει κολεγιακό πάρτι . Η σχέση δοκιμάζεται άμεσα , αλλά δεν φτάνουμε σε ακρότητες . Στο διπλανό από το σπίτι οικόπεδο , υπάρχουν τα απομεινάρια ενός παλιού ιδιωτικού σχολείου θηλέων που μοιάζει με αρχοντικό αποικιακού στυλ , το οποίο είχε εγκαταλειφθεί μετά από την βίαιη σφαγή των εσωτερικών μαθητριών του . Η μοναδική επιζών και υπεύθυνη της σφαγής ζει ακόμη εκεί - προς έκπληξη των πάντων ...
Όταν οι φίλοι του Hugh θεωρήσουν καλή ιδέα να πάνε για εξερεύνηση στο μυστήριο σπίτι , θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Ματωμένη Χήρα ! Μετά την μοιραία επίσκεψη θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση .
Κανόνας Συμπεριφοράς που θα μπορούσε να σου σώσει τη ζωή #1 :
Όταν μπαίνεις χωρίς άδεια μέσα σε ξένη περιουσία δεν σπας πράγματα επειδή δεν φαίνεται να ζει κανείς πια εκεί .
Κανόνας Συμπεριφοράς που θα μπορούσε να σου σώσει τη ζωή #2 :
Όταν μπαίνεις χωρίς άδεια μέσα σε ξένη περιουσία , ΔΕΝ κατουράς στο χωλ επειδή βαριέσαι να περπατήσεις πέντε βήματα για να βγεις έξω .
Η Gabrielle Ann Henry ( INTRUSIVE BEHAVIOR ) είναι η Ματωμένη Χήρα . Μικρή έτρωγε γιούχα από τις συμμαθήτριες της και έγινε μανιακή δολοφόνος που θυμίζει κούκλα σαδομάζο βιτρίνας . Είναι η σιωπηλή τιμωρός που δεν σταματάει μπροστά σε τίποτα θυμίζοντας παλιές καλές εποχές αιματοβαμμένων κάμπινγκ . Έχει πάθος με την φωτογράφιση του ανθρώπινου πόνου . Δεν βλέπουμε ποτέ το πρόσωπο , ούτε ακούμε την φωνή της .
Η αμφίεση ήταν έμπνευση του σκηνοθέτη η οποία δεν υπήρχε στο αρχικό σενάριο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.