Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ARMY OF FRANKENSTEINS (2013)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο ως ταινία τρόμου για όλη την οικογένεια από τον Ryan Bellgardt ( TWO MOVIE GUYS' INTERGALACTIC HOLIDAY SHOWDOWN ) .
Ο Alan Jones ήταν αποφασισμένος να κάνει πρόταση γάμου στην φιλενάδα του αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ζήσει άλλη μια στιγμή ταπείνωσης και να φάει το ξύλο της ζωής του . Μεταφέρεται στο μυστικό εργαστήριο του εκκεντρικού Δόκτωρ Tanner Finski ο οποίος χρησιμοποιώντας αμφιλεγόμενη ιατρική γνώση και ψηφιακά εφέ , χρησιμοποιεί μέλη του (συγκεκριμένα το δεξί του μάτι) για να επαναφέρει στη ζωή ένα τέρας του Frankenstein απευθείας από την πρώτη ταινία της Universal του 1932 το οποίο τυχαίνει να έχει πάνω σε ένα φορείο !
Τα πράγματα εκτροχιάζονται άμεσα με τον Alan να πέφτει πάνω σε έναν μοχλό το οποίο έχει αποτέλεσμα να ανοιχτεί τρύπα στον χωροχρόνο και να στείλει τον ζαλισμένο ήρωα μαζί με τον καθηγητή , το απροσάρμοστο παιδάκι βοηθό του (που είναι και ταυτόχρονα γιος του σκηνοθέτη στην "αληθινή" ζωή) , αλλά και διάφορους άλλους τροποποιημένους νεκροζώντανους Boris Karloff από παράλληλες διαστάσεις πίσω στην εποχή του Αμερικάνικου Εμφύλιου !
Εκεί φυσικά οι χαρακτήρες να συμμαχήσουν με τους Βόρειους , αφού οι κακοί Νότιοι δεν ήθελαν ίσα δικαιώματα με τους μελλοντικούς μπασκετμπολίστες και γκάνγκστα ράπερς 150 χρόνια πριν .
Με τους επαναλαμβανόμενους "Frankensteins" να αλωνίζουν στο πεδίο της μάχης ξεκοιλιάζοντας αδιακρίτως , τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα όταν πέφτει στα χέρια των σατανικών Νότιων η συσκευή δημιουργίας τεράτων με το πράσινο φωσφορίζον Re-Animator υγρό που τυχαίνει να είχε μαζί του ο βοηθός του δόκτωρ Finski . Οι Νότιοι θα φτιάξουν δικό τους τέρας το οποίο είναι πιο δυνατό από αυτά που θα πάνε σταδιακά με το μέρος των Βόρειων ...
Ο Alan θα κληθεί να σώσει την ημέρα συμμαχώντας με τον ηρωικό προ-προ-προ-προ-πάππο του και ο θεατής θα κληθεί να αγνοήσει το γεγονός πως όλοι οι στρατιώτες φοράνε αποκριάτικα μουστάκια και μούσια ...
Η ομάδα των ηρώων έχει καταρχάς το δίκαιο του συλλογικού ασυνείδητου με το μέρος της , την φεσο-τεχνολογία του κατευθείαν-σε-dvd μέλλοντος αλλά και τον Alan ο οποίος λόγω του εμφυτευμένου ματιού του στο αρχικό τέρας του Frankenstein , μπορεί να βλέπει οράματα με τις κινήσεις του (ιδιότητα η οποία δεν έχει νόημα , καθώς ο ορίτζιναλ Frankenstein και τα αντίγραφα του συμμαχούν με τους Βόρειους) .
Το χρονικό παράδοξο που καλύπτει την υπόθεση θα οδηγήσει στην εμφάνιση μπόνους γατάνθρωπου (γιατί εκτός από τους Νότιους και η νανο-τεχνολογία είναι σατανική) , στην δολοφονία του Προέδρου Lincoln και τον μονόφθαλμο Alan πίσω στην αγκαλιά της αγαπημένης του μετά από 100 λεπτά Εμφύλιου larping .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.