Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

RAPE ZOMBIΕ: LUST OF THE DEAD 2 (2013)


Μετά την επιτυχία της πρώτης ταινίας , ο Naoyuki Tomomatsu συνεχίζει να ανοίγει νέους ορίζοντες ακραίου θεάματος και επιστρέφει με άμεση συνέχεια . Αυτό και το επόμενο (τελευταίο ;) μέρος της μεταποκαλυπτικής βιαστο-τριλογίας γυρίστηκαν ταυτόχρονα .
Η Ιαπωνία είναι γνωστή για την αχανή ερωτική της βιομηχανία και των μεγάλο αριθμό ταινιών που παράγει κάθε χρόνο . Όταν το 95% των τίτλων αυτών περιέχουν φαντασιώσεις με ερωτική πράξη η οποία δεν συμβαίνει με την συναίνεση και των δύο (ή περισσοτέρων) μελών που συμμετέχουν σε αυτή , θεωρείται λογικό μια ταινία με Ζόμπι Βιαστές να περνάει ως άλλος ένας διασκεδαστικός τίτλος στα ράφια των ψαγμένων καταστημάτων πώλησης ταινιών του είδους !
Αν υπήρχαν 3 λέξεις που θα έπρεπε να χαρακτηρίσουν την όλη υποσυνείδητη διαδικασία που σου προκαλεί το συγκεκριμένο υπερθέαμα , θα ήταν Πιξελ-Βιασμός-Ζόμπι (ή ένα γενικό "ανοιγμένη μύτη και κιλοτάκι στο στόμα") !
Οι νεκροζώντανοι βιαστές επιστρέφουν πιο φουντωμένοι από ποτέ , καθώς ο ερωτικός τους σπασμός αρνείται να κοπάσει ακόμη και μετά τον θάνατο ! Μπόνους αγωνία επιβίωσης μέσα στην ισοπεδωμένη από τα πυρηνικά πόλη του Τόκυο δίνει μια συγκεκριμένη ομάδα φουντωμένων otakus οι οποίοι εκμεταλλεύονται το αποκαλυπτικό χάος για να χάσουν την παρθενιά τους !
Ο πολιτισμός έχει καταρρεύσει και η εξαγριωμένη συμμορία με τις κατάνες και τις "φιλενάδες μαξιλάρια" κυκλοφορεί στους δρόμους προσπαθώντας να κατευνάσει τις ορμές της . Λατρεύουν την Momoko ( Saya Kobayashi - BEAUTIFUL YOUNG LADY PUSSY CLUB ) - την μητέρα πλέον/cosplayer gothic υπηρέτρια με χαρακωμένα από λεπίδες χέρια από την προηγούμενη ταινία η οποία έχει αποκτήσει θεϊκή υπόσταση και μακρύτερο μαλλί . Βρίσκεται σε κατατονική κατάσταση στο κέντρο της "Akiba Αυτοκρατορίας" , ένα θεματικό κτήριο/εμπορικό κέντρο όπου μαζεύονται όλοι οι otakus για να την φωτογραφίσουν σε ημίγυμνες σέξι πόζες δίπλα στο απαστράπτον νεογέννητο . Για να ενθουσιαστούν ακόμη περισσότερο τα πλήθη των αμετανόητων παρθένων , η Momoko ξεσπάει σε χαζοβιόλικα Pop τραγούδια .
Οι μόνες που αντιστέκονται είναι οι τελευταίες εθελόντριες του Ιαπωνικού λεσβιακού στρατού .
Την ίδια στιγμή , νεαρό ζευγάρι (ο άντρας είναι ο μοναδικός που δεν έχει μολυνθεί ακόμη από τον βιαστο-ιό , γεγονός που προκαλεί αναστάτωση σε όποια τον βλέπει) συνεργάζεται με μια αυστηρή milf επιστήμονα ( Miho Wakabayashi - DIRTY-MINDED WIFE ADVENT VOL 28 ) η οποία βρίσκεται στο μοναδικό στρατόπεδο που υπάρχει και αναζητεί μια λύση στην πανδημία .
Η Αμερική επεμβαίνει ακόμη πιο δυναμικά μετά την ρίψη πυρηνικών στέλνοντας μυστικό σούπερ όπλο : μια ξανθιά σέξι δολοφόνο cyborg ( η Tomoe από την προηγούμενη ταινία - Yui Aikawa - SUPER HEROINE ) , η οποία μοιάζει με ασιάτισα και μιλάει σπαστά αγγλικά για να μην κινεί τις υποψίες . Το ρομποτ-πράκτορας διαθέτει κρυφά όπλα και είναι ικανό να αντιμετωπίσει τον οποιοδήποτε μέσα στην απαγορευμένη ζώνη . Σκοπός της είναι να εξοντώσει το μωρό της Momoko .
Οι υπόλοιπες πρωταγνωνίστριες , Kanae ( Asami - THE MACHINE GIRL , ROBOGEISHA ) και Nozomi ( Alice Ozawa - BIG TITS DIAGNOSIS ) δεν εμφανίζονται παρά μόνο η Nozomi στα τελευταία 10 λεπτά . Έχει μια σκηνή όπου τρίβεται αισθησιακά θυμούμενη τις καυτές τις στιγμές με την Momoko πρίν πέσει το "to be continued" ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.