Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

WE ARE STILL HERE (2015)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο με κεντρικό σημείο αναφοράς το αιματοβαμμένο έργο του Lucio Fulci από τον παραγωγό Ted Geoghegan ( BARRICADE , SLASHER , THE HOUSE THAT CRIED BLOOD , THE ABCs OF DEATH 2 ) . Το επίθετο του κεντρικού ζευγαριού είναι το επίθετο του σεναριογράφου του THE BEYOND (1981) .
Βρισκόμαστε στο 1979 .
O Paul ( Andrew Sensenig - DYLAN DOG: DEAD OF NIGHT , THE LAST EXORCISM PART II ) και η Ann Sacchetti ( Barbara Crampton - RE-ANIMATOR , CHOPPING MALL , FROM BEYOND , TRANCERS II , CASTLE FREAK , SPACE TRUCKERS , YOU'RE NEXT ) υποφέρουν από τον άδικο χαμό του γιου τους μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα . Για να ξεχάσουν όπως μπορούν τον πόνο τους μετακομίζουν από τον θόρυβο της πόλης στην ησυχία της υπαίθρου και συγκεκριμένα βρίσκουν καινούργιο σπίτι σε μια μικρή πόλη της Νέας Αγγλίας . Αυτό που δεν γνωρίζουν οι χαροκαμένοι γονείς είναι πως οι προηγούμενοι ένοικοι του σπιτιού βρίσκονται ακόμη εκεί , παγιδευμένοι μέσα σε μια καταραμένη λούπα αίματος όπου κάθε 30 χρόνια θα πρέπει να την κατευνάσουν με καταστροφή άλλων οικογενειών , ή τουλάχιστον να εκδικηθούν επιτέλους αυτόν που τους φταίει 100 + χρόνια μετά το αρχικό ξέσπασμα του κακού ...
Οι Jacob ( Larry Fessenden - MULLBERRY ST , CABIN FEVER 2: SPRING FEVER , STAKE LAND , WE ARE WHAT WE ARE ) και May Lewis ( Lisa Marie - MARS ATTACKS , SLEEPY HOLLW , THE PLANET OF THE APES , THE LORDS OF SALEM ) , είναι οικογενειακοί φίλου του ζευγαριού . Ο γιος τους ήταν ο καλύτερος φίλος του γιου τους . Επειδή οι Lewis είναι πιο ελεύθερα πνεύματα και έχουν άμεση επαφή με τον άλλο κόσμο λόγω τρόπου ζωής (κοινώς είναι χίπηδες) , οι Sacchetti τους καλούν για ένα όμορφο σαββατοκύριακο που μπορεί να περιλαμβάνει και επίκληση πνευμάτων - μια που η Ann πιστεύει πως ο νεκρός γιος της προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της από το υπερπέραν μετακινώντας μπαλάκια του μπέηζμπολ . Ο Jacob ξεχωρίζει και για το channeling στο πνεύμα του Jack Nicolson που διακρίνει την ερμηνεία του .
Ο τηλεοπτικός Monte Markham ( THE NEW PERRY MASON , DALLAS , BAYWATCH ) είναι ο μυστήριος Dave McCabe , οικογενειάρχης και γενικότερη σεβάσμια μορφή της μικρής κοινωνίας . Θα μπορούσε να είναι αρχιμάγος αίρεσης/τεκτονικού τάγματος στο κθουλοχωριό . Υποτίθεται πως γνωρίζει για την επαναλαμβανόμενη κατάρα που μαστίζει τους κατοίκους της περιοχής και πως είναι υπεύθυνος για την εύρυθμη λειτουργία της/ακίνητη κατάληξη των εκάστοτε ενοίκων του συγκεκριμένου σπιτιού . Οι "νεκροί" δεν τον συμπαθούν ιδιαίτερα και του το δείχνουν τελεσίδικα κάνοντας τον θεατή να ανασάνει αγχωμένος μέσα στο κόκκινο σπρέι που θα αντικαταστήσει τα μυαλά του McCabe .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.