Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ROCKABILLY ZOMBIE WEEKEND (2013)


"ο ήχος της καραμπίνας είναι βασικά καμπανάκι δείπνου για αυτά τα τέρατα ..." 
 
Γραμμένο από την Tammy Bennett και σκηνοθετημένο σε κλασική φόρμα από τον WWE καμεραμάν Jaime Velez Soto .
Εκκεντρικό ζευγάρι αποφασίζει να κάνει θεματικό rockabilly γάμο στο Las Vegas , αλλά λόγω οικογενειακών προβλημάτων μένει πίσω στην φάρμα που γίνεται η αποχαιρετιστήρια δεξίωση κάπου στην κεντρική Florida , αγνοώντας τις προειδοποιήσεις για ξέσπασμα του Ιού του Δυτικού Νείλου στην περιοχή .
Ο μεταλλαγμένος ιός είναι άλλη μια προσφορά του Υπουργείου Αμύνης και των κεντρικών μυστικών υπηρεσιών , καθώς οι μεγάλοι εγκέφαλοι κατάφεραν να δημιουργήσουν νέο βιολογικό όπλο κάνοντας πειράματα με εντομοκτόνα . Μολυσμένα από το πρότυπο εντομοκτόνο κουνούπια μετατρέπουν σε καθυστερημένα ζόμπι τόσο τους πολύχρωμους φίλους του ζευγαριού , όσο και τους κάτοικους , δίνοντας μια πιο θανατηφόρα χροιά στην ροκάδικη διασκέδαση ...
O Daniel Baldock ( BIGFOOT'S SPRING BREAK ) είναι ο σωσίας του '90s Matt Dillon γαμπρός Grant . Αυτή του η ιδιότητα αρκεί .
H Christina Bach ( TWO-HEADED SHARK ATTACK ) είναι η pin-up νύφη Becky . Αγωνιά να επιζήσει του πανικού μαζί με την υπόλοιπη παρέα των φίλων/οικογένειας της .
O J. LaRose ( SAW III&IV , INSIDIOUS 1&2 ) είναι ο μυστηριώδης ήρωας της διπλανής πόρτας Curtis . Η αγχωμένη ομάδα των επιζώντων του ημιτελούς γάμου τον πετυχαίνει μέσα σε ένα Mini Market . Είναι οπλισμένος και φαίνεται να γνωρίζει τι συμβαίνει . Είναι από διπλανή πόλη και ενημερώνει την παρέα για τις άσχημες εξελίξεις στις γύρω αγροτικές περιοχές όπου έχει πέσει το εντομοκτόνο . Ανεβαίνει στην μηχανή του και τους αφήνει όλους στα κρύα του λουτρού . Δεν τον ξαναβλέπουμε ποτέ .
Τα Ζόμπι :
Οι νεκροζώντανοι είναι φρέσκοι με μαύρες φλέβες και κόκκινα μάτια . Κάποιοι τους περνάνε για λυκάνθρωπους . Μετά την πρώτη επαφή με τα αόρατα κουνούπια αρχίζει ο κοιλόπονος και τα αέρια μέχρι την τελική αποχώρηση του πνεύματος από το σώμα και την επιστροφή των άγριων ενστίκτων του κανιβαλισμού . Πότε πάνε σαν κλασικοί συγκαμένοι , πότε αναπτύσσουν αντανακλαστικά και γραπώνουν τον άτυχο που περνάει από δίπλα τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.