Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

THE BURNING DEAD (2015)


Γραμμένο από τους Jason Ancona ( AXE GIANT: THE WRATH OF PAUL BUNYAN ) και Jeff Miller ( HEAD CHEERLEADER DEAD CHEERLEADER , JOLLY ROGER: MASSACRE AT CUTTER'S CROVE , AXE GIANT: THE WRATH OF PAUL BUNYAN , CLOWN TOWN ) .
Σκηνοθετημένο από τον Rene Perez ( THE DEAD AND THE DAMNED , DEMON HUNTER , ALIEN SHOWDOWN: THE DAY THE OLD WEST STOOD STILL ) .
Κάπου στην Οροσειρά της Σιέρρα Νεβάδα , στην Βόρεια Καλιφόρνια το 1846 ένα περιστατικό κανιβαλισμού τελειώνει μέσα στην πύρινη κόλαση που εξαπολύει ένα ηφαίστειο .
Μεταφερόμαστε στην σύγχρονη εποχή .
Ορδή νεκροζώντανων που αιμορραγούν λάβα (;) βγαίνουν από το εσωτερικό του ηφαιστείου που ξανα-ενεργοποιείται μετά από τελετουργικό βαριάς κατάρας που βγαίνει από τα συμφραζόμενα ! Όσοι κατοικούν σε κοντινή απόσταση από το ηφαίστειο , πέρα από την έκρηξη και τα αποτελέσματα της , κινδυνεύουν άμεσα από την απελευθέρωση του κακού πνεύματος που ενσαρκώνεται μέσα στους νοσηρούς φρίκουλες .
O Asylum-ικός Thomas Downey ( WAR OF THE WORLDS , FRANKENSTEIN REBORN , TRANSMORPHERS , PARANORMAL INCIDENT , κτλ ) είναι ο ηρωικός Σερίφης Denton . Μετά την προειδοποίηση για επικείμενη έκρηξη του ηφαιστείου , ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για την ασφαλή απομάκρυνση τους . Συγκεκριμένα τον ενδιαφέρει η ασφάλεια μιας παλιάς του συμμαθήτριας , της Mindy ( Moniqua Plante - THE ABSENT ) , καθώς είναι πρόσφατα χωρισμένος και την βλέπει διαφορετικά . Η Midny προσπαθεί να πείσει τον πεισματάρη πατέρα της Ben ( Robert F. Lyons - DARK NIGHT OF THE SCARECROW , DEATH WISH 2 , MURPHY'S LAW ) να κατέβει από το βουνό με την βοήθεια της έφηβης κόρης της Nicole ( Nicole Cummins - SHADOWLAND ) .
Η οικογένεια παγιδεύεται στο βουνό , μαζί με δύο γεωλόγους και τον σερίφη να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής μαζί με τους νεκροζώντανους .
O Danny Trejo ( MARKED FOR DEATH ) είναι ο μυστήριος Night Wolf . Η τεράστια φάτσα του κοσμεί το μισό εξώφυλλο του dvd , προειδοποιώντας πως μάλλον πρέπει να εμφανίζεται για κανένα 5λεπτο το πολύ . Εμφανίζεται για περισσότερα λεπτά . Τον βλέπουμε στην σύγχρονη εποχή , ντυμένο ινδιάνο να αφηγείται σε τρία παιδιά γύρω από φωτιά μια αλληγορική ιστορία για τους κινδύνους της φύσης και την μάχη καλού και κακού στην αρχή της ταινίας . Για δυόμισι λεπτά . Μετά μουρμουρίζει κάτι στα ινδιάνικα τρίβοντας κάτι ματζούνια και ξαναεμφανίζεται στη μέση της ταινίας για συνέχιση της αφήγησης του .
Δεν τον βλέπουμε να χρησιμοποιεί ποτέ το μαχαίρι επιβίωσης που κρατάει στο ξεδιάντροπο εξώφυλλο του dvd (το οποίο είναι καθαρό προϊόν photoshop) ...
ΤΑ ΖΟΜΠΙ:
Οι αναβιωμένοι νεκροί που περπατούν μέσα στο δάσος είναι παλαιότερα θύματα του ηφαιστείου . Ξεπηδούν μέσα από αυτό με την μορφή ψηφιακής ενέργειας και σκάνε στο έδαφος με την μορφή μακιγιαρισμένων ανθρώπων με μαγικό τρόπο . Λόγω καψαλίσματος από την λάβα είναι σχεδόν όλοι καραφλοί με το στρώμα λάτεξ να φαίνεται επιδεικτικά κάτω από τα ρούχα . Περπατούν είτε ως πίθηκοι , είτε ως συγκαμένοι , είτε ως και τα δύο μαζί . Στάζουν λάβα στα θύματα τους , μαρκάροντας τα για φαγοπότι . Το άγγιγμα τους προκαλεί εγκαύματα και ευτυχώς για το φιλοθεάμον κοινό , το ξεντέριασμα πέφτει σύννεφο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.