Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

INDIGENOUS (2014)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Alastair Orr ( THE UNFORGIVING ) .
Στις 196 χώρες του πλανήτη που έχουν κοινούς μύθους σχετικά με κάποιο μυθικό όν το οποίο τρομοκρατεί συγκεκριμένες περιοχές , οι μισοί από τους ντόπιους κατοίκους ορκίζονται πως είναι πραγματικό και ασταμάτητο - εκτός αν πρόκειται για Αμερικάνους οι οποίοι νομίζουν πως μπορούν να πάνε σε όποιο μέρος του πλανήτη θέλουν για να πιούν τα σφινάκια τους .
Οι συγκεκριμένοι Αμερικανοί τουρίστες που μοιάζουν με νεαρούς ηθοποιούς σαπουνόπερας πάνε από το πολυτελές ξενοδοχείο τους μέσα σε κοντινή ζούγκλα του Παναμά για έξτρα yolo ευχάριστες στιγμές χαμουρέματος μέσα σε παρθένες λίμνες τριτοκοσμικής χαλάρωσης για να γιορτάσουν το ξεκίνημα της καινούργιας ζωής που τους περιμένει μετά την ζωή του κολεγίου .
Αναμενόμενα τους παίρνει ο διάολος ο οποίος έχει την μορφή του μυθικού Chupacabra .
Οι Scott ( Zachary Soetenga ) , Trevor ( Pierson Fode ) , Charlie ( Jamie Anderson ) , Steph ( Lindsey McKeon - SAVED BY THE BELL: THE NEW CLASS , SHREDDER , ONE THREE HILL , SUPERNATURAL ) , Elena ( Sofia Pernas - AGE OF DRAGONS , UNDERGROUND , ROGER CORMAN'S OPERATION ROGUE ) και η ντόπια ομορφιά με την κρυφή ατζέντα , Carmen ( Laura Penuela ) , θα αφήσουν την τελευταία τους νεανική πνοή ανεμελιάς γύρω από την φωλιά του ανθρωπόμορφου φρικιού ...
Το Chupacabra :

Γνωστό και ως αιματορουφήχτρας των κατσικιών (εδώ ως "what the fuck is that ?") , ο ανθρωποειδής δαίμονας της Λατινικής Αμερικής κάνει τις πρώτες δευτερόλεπτες εμφανίσεις του προς τα μέσα της ταινίας ως φευγαλέα μορφή πίσω από δέντρα και πρασινάδες . Έχει την πρώτη αιματοβαμμένη σύγκρουση κουνημένης κάμερας με τους λευκούς τουρίστες στα 46 λεπτά . Δεν τον βλέπουμε ποτέ καθαρά για πολύ ώρα , περισσότερο για ένταση της αγωνίας παρά για να γλυτώσουμε την αμηχανία του λάτεξ φεσιού , καθώς είναι εμετικά καλοφτιαγμένος με μπόνους ψηφιακή Venom γλωσσάρα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.