Σάββατο 2 Απριλίου 2016

THE INHABITANTS (2015)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο ως άλλη μια ταινία τρόμου του συρμού από τους Michael και Shawn Rasmussen ( THE WARD , DARK FEED ) .
Νεαρό ζευγάρι αγοράζει ένα παλαιό πανδοχείο στην μέση του πουθενά και ανακαλύπτει πως ο τελευταίος του ένοικος είναι ακόμη εκεί κατά κάποιον τρόπο .
Η ατμόσφαιρα αρχίζει να γίνεται περίεργη όταν η ηλικιωμένη πρώην ιδιοκτήτρια του σπιτιού κάνει μια απρόσμενη νυχτερινή επισκέψη στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού και τους προειδοποιεί να προσέχουν τα παιδιά .
Η Jessica ( Elise Couture - DARK FEED ) μένει μόνη της τις πρωινές ώρες και η φαντασία της οργιάζει δημιουργώντας μορφές ανάμεσα στις σκιές του τεράστιου χώρου όπου κινείται μέχρι να αρχίσει να λειτουργεί επίσημα το πανδοχείο . Οι σκιές γίνονται ψίθυροι και σύντομα η άτυχη κοπέλα έρχεται σε επαφή με κάτι ανόσιο το οποίο και την καταλαμβάνει περνώντας την εξέλιξη της δράσης σε άλλο επίπεδο . Οι φήμες για την μάγισσα που έκλεβε παιδιά και κατοικούσε στο οίκημα πριν από πολλά χρόνια είναι αληθινές , κάτι που θα είναι και το τελευταίο πράγμα που θα διαπιστώσουν τρεις νεαροί απροσάρμοστοι β' χαρακτήρες οι οποίοι επιχειρούν να ληστέψουν το σπίτι-πανδοχείο .
O Dan ( Michael Reed - EXHUMED , DARK REVELATIONS , WILD BOAR , CHUPACABRA TERRITORY ) είναι πιο διαλακτικός , καθώς είναι εκτός σπιτιού την περισσότερη ώρα της ημέρας και όταν επιστρέφει θέλει απλά να πέφτει για ύπνο . Δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ξαφνική αλλαγή της συμπεριφοράς της γυναίκας του . Μέχρι που ανακαλύπτει ένα μυστικό δωμάτιο με κάμερες οι οποίες καταγράφουν ακόμη ότι συμβαίνει μέσα στο σπίτι - κάτι που δεν φαίνεται να έχει άμεση σχέση με την ιστορία της μάγισσας , εκτός και αν είχε περάσει στην ψηφιακή εποχή .
Ο ύπνος του γίνεται αιώνιος μέχρι να τελειώσει το μαρτύριο των 89 λεπτών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.