Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

DABANGG 2 (2012)


Γραμμένο από τον Dilip Shukla ( DABANGG TRILOGY ) και σκηνοθετημένο από τον ηθοποιό Abraaz Khan ( DABANGG TRILOGY ) .
O Salman Khan επιστρέφει ως ο ηρωικός επιθεωρητής Chulbul Pandey . Είναι υπεύθυνος του αστυνομικού τμήματος της μικρής πόλης Kanpur όπου και ζει μαζί με την σύζυγό του ( Sonakshi Sinha ) , τον θετό πατέρα του και τον ετεροθαλή αδελφό του ( Abraaz Khan ) .
Όταν σκοτώνει σε μια γαμήλια τελετή τον αγαπημένο αδελφό ενός αδίστακτου μαφιόζου/πολιτικού ο οποίος προσπάθησε να απαγάγει την νύφη με το έτσι θέλω , ο δεύτερος ορκίζεται πως θα του καταστρέψει την ζωή οδηγώντας έτσι τις δραματικές εξελίξεις σε κοινωνικό/προσωπικό επίπεδο στην τελική αναμέτρηση .
Η Kareena Kapoor ( BODYGUARD , SINGHAM RETURNS ) εμφανίζεται σε ένα ευχάριστο μουσικοχορευτικό ντουέτο με τον Chulbul σε ένα νυχτερινό κέντρο για να χαλαρώσει λίγο την ατμόσφαιρα .
Ο Κακός :
O καρατερίστας Prakash Raj ( WANTED , MUMBAI MIRROR , POLICEJIRI , MERCHI , SINGHAM ) είναι ο μαφιόζος/πολιτικός Thakur Bachchalal Singh , γνωστός και ως Bachcha στον υπόκοσμο . Κάνει το μοιραίο λάθος να επιτεθεί (ως αντίποινα για τον θάνατο του μικρότερου αδελφού του) λίγο πριν τις τοπικές εκλογές στον αδελφό και στην έγκυο γυναίκα του Chulbul και να τους στείλει πακέτο στο νοσοκομείο . Ο αδελφός γλυτώνει από τον πυροβολισμό αλλά η γυναίκα χάνει το παιδί .
Dabangg-ική Απόδοση Δικαιοσύνης :
Ο Chulbul αρχίζει στις μπουνιές τον αγενέστατο αδελφό του Thakur ο οποίος παρ όλες τις προειδοποιήσεις τόλμησε να συνεχίσει τις προσβολές στο πρόσωπό του ακουμπώντας το όπλο του στο στήθος του . Μετά από κουτουλιά του γυρίζει το κεφάλι 180 μοίρες αφήνοντας το άψυχο κορμί του να πέσει στο έδαφος . Δεν κατάφερε ούτε να μάθει τρόπους , ούτε να απαγάγει ποτέ την νύφη που του γυάλισε .
Στην τελική μάχη με τον Thakur και τους μπράβους του , ο Chulbul μένει για άλλη μια φορά ημίγυμνος από την μέση και πάνω λόγω της έντασης της στιγμής .
Δεν αφήνει ζωντανό τον Bachcha αποτελειώνοντας τον με 2 σφαίρες στο στήθος μετά από ένα επιτυχημένο κόμπο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.