Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

MUNNA (2007)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Vamshi Paidipally .
Η ταινία κυκλοφόρησε ντουμπλαρισμένη στα Ινδικά ως BAGAWAT - EK JUNG και στα tamil ως VETRI THIRUMAGAN . Στα Malayalam κυκλοφόρησε με τον ίδιο τίτλο .
Στο youtube η ταινία υπάρχει ολόκληρη ως HIMMAT .
Γυρίστηκε ένα remake στο Μπαγκλαντές με τον τίτλο AMAR CHALLENGE .
O Munna ( Prabhas ) μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο αφήνοντας πίσω του την περιπετιώδη καριέρα του άστεγου λούστρου . Πάντα μάχεται υπέρ του καλού και σε αυτό τον βοηθούν οι υπερφυσικές του δυνάμεις και οι χορευτικές του ικανότητες που αψηφούν τους νόμους της φυσικής . Όταν δεν βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο του Hyberadad συνηθίζει να χορεύει σε βίντεοκλιπ μαζί με τους Ινδούς niggas του στον δρόμο . Μερικά βράδια κάνει τον μπάρμαν γιατί από κάπου πρέπει να βγάζει λεφτά για τα επιπλέον έξοδα στη φοιτητική εστία .
Από μικρός έχει ένα ασίγαστο μίσος για τον επιχειρηματία μαφιόζο Δον Kakha , χωρίς όμως το κοινό εκτός οθόνης να γνωρίζει πως ο Kakha είναι ο αγύρτης πατέρας του ο οποίος μετά τον θάνατο της μικρής αδελφής του Munna πήγε να εκπορνεύσει την μητέρα του πριν εκείνη πεθάνει πέφτοντας από την ταράτσα του πορνείου πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο .
Στα 80 λεπτά όλα ξεκαθαρίζουν .
Από τότε ο Munna περιμένει την στιγμή που θα πάρει ματωμένη εκδίκηση από το αδίστακτο κάθαρμα το οποίο πέρα από τιποτένιος άνθρωπος μολύνει και το περιβάλλον με τα απόβλητα της φαρμακοβιομηχανίας του .
Στο κολέγιο ο άλλος γιος του Kakha είναι υπερόπτης και εχθρός με τον ετεροθαλή αδελφό του , Munna . Όταν μαθαίνει ποιος είναι πραγματικά ο πατέρας του τον εγκαταλείπει μαζί με την μητέρα του , οδηγώντας τα γεγονότα στην τελική κάθαρση μετά από μια ξέφρενη μάχη μέσα σε ένα πρόχειρο εργοστάσιο .
Το αίσθημα του Prabhas σε αυτή την ιστορία είναι η 20χρονη Lleana D'Cruz . Κάνει την συμφοιτήτριά του , Nidhi . Τραγουδάνε και χορεύουν σε 6 βιντεοκλίπς μέσα στην ροή της ταινίας χαλαρώνοντας την ατμόσφαιρα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.