Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

SI3 (2017)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Hari ( SINGAM TRILOGY ) .
Στα tamil κυκλοφόρησε ως SINGAM 3 και στα telugu ως YAMUDU 3 . Στα hindi κυκλοφόρησε ως SURIYA S3 .
O Suriya ( SINGAM 1&2 , 7AUM ARIVU , 24 ) είναι ο αρχηγός της αστυνομίας Durai Singam . Αυτή είναι η τρίτη ταινία όπου ο Suriya υποδύεται τον original ασυμβίβαστο αστυνομικό με την λιονταρίσια παλάμη . Το SINGHAM (2011) με τον Ajay Devgn είναι remake της πρώτης ταινίας - όπως και τα KEMPE GOWDA (2011) και SHOTRU (2011) .
Αυτή τη φορά ο αδέκαστος ήρωας θα κλιθεί να αντιμετωπίσει αδίστακτα καθάρματα που μέσω των πολυεθνικών επιχειρήσεων που διευθύνουν και των υψηλών γνωριμιών τους με πολιτικούς νομίζουν πως έχουν το ελεύθερο να εκμεταλλεύονται τον απλό λαό και να μολύνουν το περιβάλλον με τοξικά απόβλητα .
Μετατίθεται στην πόλη Mangalore με σκοπό να διερευνήσει τον φόνο του αρχηγού της αστυνομίας . Κατά την διάρκεια των ερευνών του (και ανάμεσα σε ευχάριστα διαλείμματα με χορό και τραγούδι) γνωρίζεται με την τοπική μαφία που σε συνεργασία με Αυστραλούς μαφιόζους ξεφορτώνονται τοξικά/ιατρικά/βιομηχανικά απόβλητα καίγοντας τα σε χωματερές (μια από αυτές κοντά σε σχολείο με αναμενόμενο δράμα με θύματα μικρά παιδιά) .
Τα Αισθήματα :
Η Anoushka Shetty είναι η Kavya , η σύζυγος του Singam (;) . Κρύβουν την σχέση τους από το κοινό για να μην κινδυνεύσει η ζωή της . Χορεύουν και τραγουδούν σε δύο βιντεοκλίπ μέσα στην ροή των γεγονότων .
Η Shruti Haasan είναι η νεαρή μαχητική ρεπόρτερ Vidhya . Υπογράφει τα άρθρα της ως Agni . Παρακολουθεί τις κινήσεις του Singam παριστάνοντας την μαθήτρια και είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του . Παρόλο που είναι παντρεμένος αυτό δεν την εμποδίζει να γυρίσει ένα χορευτικό βιντεοκλίπ μαζί του . Ο Singam παραμένει πιστός στην Kavya .
Ο Κακός :
Ο Thakur Anoop Singh ( COMMANDO 2 ) είναι ο Chairman και Managing Director μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας με βάση στην Αυστραλία , Vitthal Prasad - ο πατέρας του είναι υπουργός της κυβέρνησης η μητέρα του Αγγλίδα (έχει διπλή υπηκοότητα) . Καταλαβαίνουμε με τι είδους κτηνάνθρωπο έχουμε να κάνουμε όταν τον βλέπουμε να κάνει βάρη ημίγυμνος μέσα στο ιδιωτικό του αεροπλάνο εν ώρα πτήσης (γιατί κάθε ώρα είναι ώρα για γυμναστική) . Με το που προσγειώνεται στο Sydney βάζει κάτι πρόχειρο που είναι πάντα μερικές ανάσες από το να σκιστεί πάνω του και πηγαίνει σε μια εταιρία όπου και ξυλοφορτώνει την σύζυγο ενός μεγαλό-στελέχους μπροστά σε όλους με σκοπό να του αποκαλύψει που βρίσκονται κάτι έγραφα τα οποία φέρνουν την εταιρία του σε δύσκολη θέση . Δικαιολογεί την χρήση βίας πάνω στην άτυχη γυναίκα λέγοντάς της πως αν ο άντρας της ήταν Ινδός θα είχε μιλήσει στην πρώτη σφαλιάρα (;) - την μεταφέρει με το ιδιωτικό του ελικόπτερο στο κοντινότερο νοσοκομείο .
Πρώτο του λάθος είναι που απαγάγει την Vidhya .
Δεύτερο είναι που ενώ είναι σιδεροδέσμιος μέσα στην κλούβα που τον μεταφέρει στην φυλακή απειλεί ότι θα καταστρέψει την πόλη του Singam καθώς θα βρίσκεται ελεύθερος πίσω στην Αυστραλία μέσα σε μερικές ώρες γιατί ο νόμος είναι μέσα στην τσέπη του .
SINGAM-ική Απόδοση Δικαιοσύνης :
Αφού περνάει τον Vitthal μέσα από το πίσω παράθυρο της κλούβας , ακολουθεί υπέρ-ηρωική τελική μονομαχία μέσα σε δάσος με τα σώματα να κάνουν γκελ στο χώμα . Μετά από γονατιά στο στήθος και 5 σφαίρες την ώρα που το σώμα του Vitthal είναι ακόμη στον αέρα , το λιοντάρι βρυχάται ικανοποιημένο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.