Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

SINGAM II (2013)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Hari ( SINGAM TRILOGY ) .
Κυκλοφόρησε ντουμπλαρισμένο ως SINGAM και YAMUDU 2 στα telugu .
Στα hindi κυκλοφόρησε ως MAIN HOON SURYA: SINGAM II .
O Suriya μετά την απόδοση ματωμένης εκδίκησης στον εκβιαστή της πρώτης ταινίας επιστρέφει ως ο αστυνόμος τιμωρός του εγκλήματος Durai Singam . Αυτή τη φορά έχει παρατήσει την στολή και βρίσκεται σε μυστική αποστολή σε μια μικρό παραθαλάσσιο χωριό όπου εργάζεται ως επιθεωρητής σε ένα λύκειο (είναι ακόμη αστυνομικός αλλά το γνωρίζουν μόνο δύο άνθρωποι , υψηλά στελέχη της κυβέρνησης) . Σκοπός της αποστολής είναι η εξάρθρωση ενός κυκλώματος λαθρεμπορίας κοκαΐνης που λαμβάνει χώρα την θάλασσα της παραλιακής πόλης Thoothukudi . Ο πατέρας του είναι απογοητευμένος μαζί του επειδή νομίζει πως άφησε την καριέρα του αστυνομικού για να ασχοληθεί με τις μπίζνες του πατέρα της μέλλουσας γυναίκας του , Kavya - επίσης υπάρχει και το οικογενειακό δράμα της ντροπής για αυτή την απόφαση στο υπόλοιπο σόι .
Ο Singam έχει μια αποστολή να ολοκληρώσει όμως όπου εκεί δεν χωρούν μελοδραματισμοί .
Τα Αισθήματα :
Η Hansika Motwani είναι η ερωτοχτυπημένη μαθήτρια Sathya . Σε μια προσπάθεια να του τραβήξει την προσοχή οργανώνει μια ψεύτικη απαγωγή . Μετά την αναμενόμενη σφαλίαρα τον ερωτεύεται ακόμη περισσότερο . O Singam φυσικά και δεν έχει μάτια για άλλη πέρα από την Kavya , και δεν της χαρίζει ούτε ένα χορευτικό βιντεοκλίπ . Ο παρανοϊκός πατέρας της (συνεργάτης του πρεζέμπορα που ψάχνει η αστυνομία) την δηλητηριάζει και το κάνει να φανεί ως αυτοκτονία από ερωτική απογοήτευση .
H Anouskha Shetty επιστρέφει ως η όμορφη και συγκαταβατική μέλλουσα σύζυγος του Singam , Kavya . Χορεύουν και τραγουδούν τρεις φορές ανάμεσα στα γεγονότα . Τον κοιτάζει πάντα μέσα στα μάτια .
Ο Κακός :
Ο Danny Sapani ( DOCTOR WHO , STAR WARS: THE LAST JEDI , BLACK PANTHER ) είναι ο διεθνούς φήμης καταζητούμενος έμπορος ναρκωτικών , Michael Kong , γνωστός και ως Danny .
Συνηθίζει να μαστουρώνει με δηλητήριο φιδιών υπό τον ρυθμό των Black Eyed Peas ανάμεσα σε λικνιζόμενα γκομενάκια πάνω στο κότερο του . Θεωρεί τον εαυτό του Βασιλιά του Ινδικού Ωκεανού και ελπίζει να επεκτείνει το δίκτυο διανομής του στην Αυστραλία .
Ο Singam τον συλλαμβάνει επειδή προσέβαλε την αστυνομία της Ινδίας για άσχετο λόγο χωρίς να γνωρίζει ποιος είναι πραγματικά , αλλά το ίδιο βράδυ οπλισμένος όχλος επιτίθεται στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατείται και τον φυγαδεύει αφήνοντας θύματα και ένα σίδερο καρφωμένο στην καρέκλα του Singam ως προειδοποίηση .
Ο Danny κάνει το λάθος να προκαλέσει για δεύτερη φορά την ακεραιότητα του Ινδού αστυνομικού σε βιντεοκλίση αυτή τη φορά γελώντας πίσω από την οθόνη του στις απειλές για σύλληψη από τον Singam . Μεταφέρεται αιμόφυρτος πίσω στο κελί του αφού πρώτα υποστεί τις συνέπειες μετά από εισβολή του λιονταριού πάνω στο πλοίο του ...
SINGAM-ική Απόδοση Δικαιοσύνης :
Με κρατική εξουσιοδότηση να καρπαζώνει ή να σκοτώνει εμπόρους ναρκωτικών χωρίς να χρειάζεται να έχει στοιχεία εναντίον τους , ο Singam έχει το ελεύθερο να στέλνει τα καθάρματα στην αίθουσα αναμονής μέχρι την επόμενη μετενσάρκωση σε έντομο χωρίς πολλά πολλά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.