Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

SINGHAM RETURNS (2014)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Rohit Shetty ( SINGHAM ) .
Ο Ajay Devgn ( SINGHAM , HIMMATWALA , ACTION JACKSON ) επιστρέφει ως η ασταμάτητη δύναμη του νόμου με την λιονταρίσια καρδιά και την υπερηχητική σφαλιάρα που ακούει στο όνομα Επιθεωρητής Bajirao Singham . Αυτή τη φορά αναλαμβάνει να καθαρίσει την πόλη Mumbai (75 χιλιάδες αστυνομικοί υπεύθυνοι για 1,8 εκατομμύρια ανθρώπους όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στους αρχικούς τίτλους) από τα απάνθρωπα καθάρματα .
Ο Singham μετατίθεται άμεσα εκεί όταν μαθαίνει πως ένας καλός του φίλος ανασύρθηκε νεκρός από ένα ποτάμι μέσα σε ένα ασθενοφόρο γεμάτο λεφτά .
Ο Κακός :
Ο Amole Gupte είναι ο διεφθαρμένος αρχηγός θρησκευτικής οργάνωσης με φίλους πολιτικούς , Satyaraj Chandar , γνωστός και ως Babaji στους ακόλουθους του . Νομίζει πως η πόλη είναι δικιά του και πως δεν θα εμποδίσει κανείς την επιχείρηση ξεπλύματος μαύρου χρήματος που λειτουργεί για τους καλούς του φίλους .
Θεωρεί καλή ιδέα να απειλήσει την ζωή των φίλων , της οικογένειας και της κοπέλας του Singham καθώς ο αδελφός της είναι πολιτικός και υποψήφιος στην θέση ενός δολοφονηθέντα (από τους μασκοφόρους του Babaji) υποψηφίου .
Το  Αίσθημα :
Η Kareena Kapoor είναι η Avni , παιδική φίλη του Singham που λειτουργεί κομμωτήριο στην περιοχή . Σύντομα αποκτά το προσωνύμιο Lady Singham , καθώς ούτε αυτή μπορεί να συγκρατήσει τις σφαλιάρες της μέσα από κωμικές καταστάσεις που οδηγούν στην σύσφιξη των σχέσεων των δύο νέων .
SINGHAM-ική Απόδοση Δικαιοσύνης :
Μετά από 15 απανωτές σφαλιάρες/νυχιές λιονταριού και 3 κλωτσιές στο πρόσωπο , ο Singham πυροβολεί τα κωλομέρια του Babaji και του υποτακτικού του Prakash Rao για να τους υπενθυμίσει τα εγκλήματα που του στέρησαν κοντινούς ανθρώπους - ήταν έτοιμος να πυροβολήσει τον Babaji στα μούτρα αλλά σταματά εκεί μετά από παρέμβαση μιας δημοσιογράφου που ήταν παρόν στην σκηνή .
Οι ένοχοι μεταφέρονται μετά από λίγες εβδομάδες και καλά προς τις φυλακές αλλά δεν φτάνουν ποτέ καθώς υδροφόρα τρακάρει την κλούβα από το πλάι στέλνοντάς την κατευθείαν σε πυλώνες ηλεκτρισμού όπου και ανατινάζεται στην πρόσκρουσή . Οι φίλοι αστυνομικοί του Singham (που είναι ολόκληρο το αστυνομικό σώμα της χώρας απ' ότι φαίνεται) κάνουν τα στραβά μάτια υποστηρίζοντας πως ήταν χαλασμένα τα φρένα της υδροφόρας , ενώ το λιοντάρι βρυχάται ικανοποιημένο για μια τελευταία φορά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.