Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

AMITYVILLE ISLAND (2020)

 











Γραμμένο μέσα σε παραζάλη από τον John Oak Dalton ( PETER ROTTENTAIL , RAZORTEETH , JURASSIC PREY , SHARK ENCOUNTERS OF THE THIRD KIND ) . Σκηνοθετημένο από τον αμετανόητο βιντεά  (και ακόμη ασύλληπτο από τις αρχές του καλού γούστουMark Polonia ( SPLATTER FARM , PETER ROTTENTAIL , SPLATTER BEACH , BIGFOOT VS ZOMBIES , LAND SHARK , VIRUS SHARK , SHARKULA ) . Παραγμένο και διανεμημένο με κάθε άμεσο και έμμεσο τρόπο παραπλάνησης κοινού από την Polonia Bros Entertainment .

70 μαρτυρικά λεπτά βιντεο-τρομοκρατίας χαμηλού προϋπολογισμού και ταλέντου από τον Mark Polonia και την παρέα των φίλων του που χρησιμοποιεί για ηθοποιούς . Το "καταραμένο" σπίτι του τίτλου εμφανίζεται για λίγο στην αρχή (όλη η γειτονία έχει το όνομα Amityville) και μετά χάνεται σε έναν όλεθρο σκέψεων που μεταφέρθηκαν στην οθόνη ως μάγος και κόκκινη ρόμπα και μάσκα (ίσως η ιδέα που έχει για Σατανά μέσα στο κεφάλι του ο Polonia) , παράνομοι αγώνες επιβίωσης σε γυναικείες φυλακές , γενετικά πειράματα για δημιουργία σούπερ στρατιωτών σε ένα νησί από ναζί επιστήμονα , ζώα του δάσους με κόκκινα ψηφιακά μάτια (λόγω κατάληψης από ταραχοποιό/σατανικό πνεύμα - βλέπε τον αδικαιολόγητο καρχαρία στο artwork του dvd) , νεκροζώντανοι με γύψινα εκμαγεία/αποκριάτικες μουτσούνες και περούκες με μακριά μαλλιά για πρόσωπο (το υπόλοιπο σώμα χωρίς το παραμικρό σημάδι σήψης) , κτλ, κτλ, .

Όλα ξεκίνησαν όταν η χήρα (ο άντρας μου πέθανε στο Ιράκ και αναγκάζομαι να μετακομίσω όπου να ναι κοινωνικό σχόλιο) και μητέρα τεσσάρων παιδιών , Kelly Jo Knight ( Jamie Morgan - BLOODY ISLAND , ROMEO 3000 , GHOST OF CAMP BLOOD , CHILDREN OF CAMP BLOOD , INVASION OF THE EMPIRE OF THE APES , CAMP MURDER ) αγοράζει παλιά αντικείμενα από ένα yard sale στην καινούργια της γειτονιά , το Amityville . Τα αντικείμενα ήταν όλα από το διαβόητο σπίτι των σατανικών εκτελέσεων και η ίδια καταλήγει στην φυλακή μετά την άγρια δολοφονία των παιδιών της (δεν το βλέπουμε , το ακούμε μέσα στην "φυλακή" , ή τον αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιήθηκε ως φυλακή) . Εκεί παλεύει για την ζωή της μαζί με άλλη μια συγκρατούμενή της υπό το ξάγρυπνο βλέμμα και την βιντεοκάμερα των δεσμοφυλάκων τους και καταλήγουν και οι δύο μαζί στο καταραμένο νησί του τίτλου - καθ' όλη την διάρκεια των γεγονότων , το σατανικό πνεύμα του Amityville είναι μέσα της και την ελέγχει , αλλά κατά τακτά χρονικά διαστήματα πηδάει από σώμα σε σώμα (ανθρώπου , ή ζώου - ξαναβλέπε καρχαρία στο καταραμένο artwork του dvd) για να δημιουργήσει επιπλέον χάος στις συνειρμικές καλωδιώσεις του εγκεφάλου του θεατή .

O αγαπημένος καρατερίστας και μόνιμος συνεργάτης του Polonia , Jeff Kirkendall ( BIGFOOT VS ZOMBIES , SHARKENSTEIN , LAND SHARK , FROZEN SASQUATCH , SHARK ENCOUNTERS OF THE THIRD KIND , RETURN TO SPLATTERFARM , SHARKULA ) είναι ο αρχετυπικός ναζί επιστήμονας , Δόκτωρ Ormond . Διατηρεί μυστικό εργαστήριο στο μυστικό νησί όπου συνεργάζεται στα κρυφά με τις μυστικές γυναικείες φυλακές και χρησιμοποιεί σατανική νανο-τεχνολογία (αν ήμουν ο Polonia θα έβαζα νάνους βοηθούς στο εργαστήριο , αλλά μετά τα STAR WARS έχουν σκληρό συνδικάτο και δεν τους νοικιάζεις εύκολα) πάνω στις πιο βίαιες βαρυποινήτησες για να δημιουργήσει υπερ-στρατιώτες του μέλλοντος . Τα αποτυχημένα του πειράματα περιφέρονται ως νεκροζώντανοι πάνω στο νησί του τρόμου , ακριβώς όπως και οι θεατές των ταινιών του Polonia .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.