Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

CAMP WEDDING (2019)

 











Ψευδο-slasher φαρσοκωμωδία για vegan-retrosexual διανοούμενους με κάποιον σχετικό βαθμό αναπηρίας γραμμένη και σκηνοθετημένη από τον Greg Emetaz . Το τελικό αποτέλεσμα ούτε horror ήταν , ούτε αστείο - περισσότερο εξυπνακίστικη μετάλλαξη του ήδη πανέξυπνου Mumblegore αλλά χωρίς το gore και με αύθονο texting . Παρόλα αυτά δαφνοστεφανώθηκε ως "Best Feature" από το απροσάρμοστο κοινό του Nevermore Film Festival 2019 .

Δεν μπαίνω καν στον κόπο να αναφέρω τους αχώνευτους χαρακτήρες που μαζέυονται στην ρετρο-80ς κατασκήνωση για τον διαφυλετικό γάμο της "φίλης" τους . Φαινομένικα οι περισσότεροι πεθαίνουν (ξεκινώντας μετά από 40 αργόσυρτα λεπτά ανάπτυξης χαρακτήρων) χωρίς να χυθεί η παραμικρή σταγόνα αίματος και στην συνέχεια αναστένονται με την βοήθεια μεταφυσικού παλμού από τα κινητά που έχουν πάνω τους ως μέλος του σώματός τους για να επικοινωνούν συνέχεια με μηνύματα - μια σιχαμένη ψυχοπαθολογία Millenial 40άρηδων που σκρολάρουν ready-made γνώση και έχουν άποψη για τα πάντα . 

Η κατασκήνωση είχε έναν αυταρχικό (χριστιανός-λευκός-άντρας το τρίπτυχο του απόλυτου κακού στην δημιουργία υποσυνείδητων τύψεων της κινηματοφραφίας των σοβιέτ) διευθυντή , στόφας ελέγχου Jim Jones ο οποίος απαγόρευε κάθε είδους τεχνολογία ανάμεσα σε άλλες πατροπαράδοτες slasher απαγορεύσεις τύπου όχι γαμίσια και ναρκωτικά στο δάσος . Ένα κοριτσάκι συνήθιζε να μαγνητοφωνεί τα πάντα με ένα πρωτότυπο αρκουδάκι/κασετόφωνο - ακόμη και τις αποκαλυπτικές διδαχές του εν λόγω κυρίου , γεγονός που την έβαλε στο ματωμένο μάτι του . Κατά την διάρκεια τραγικού συνδυασμού πνιγμού στη λίμνη μετά από χτύπημα κεραυνού , η ψυχή του μικρού κοριτσιού μεταφέρθηκε/παγιδεύτηκε (;) στο κασετόφωνο και μάλλον στο διαδύκτιο (εξ ου και η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συσκευές) . Η όλη μεταφυσική πλεκτάνη στήθηκε μέσα σε σχεδόν 4 δεκαετίες (μάλλον το φάντασμα περίμενε την εφεύρεση του γρήγορου ίντερνετ) με τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες να είναι μικρά παιδιά από την κατασκήνωση που είχαν κάνει ανάλογες "αταξίες" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.