Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

VIRUS SHARK (2021)

 











Γραμμένο από τον αγνώστων στοιχείων Aaron Drake και σκηνοθετημένο από τον ασταμάτητο βιντεάνθρωπο αντάρτη της αναγέννησης Mark Polonia (66 ταινίες , μέσα στο 2021 έχει βγάλει 5 και γυρίζει άλλες 3 ταυτόχρονα) . Η μισή ντροπή δική μου , η Polonia Bros αναλαμβάνει τα υπόλοιπα .

Δάγκωμα από καρχαρία στις μακρινές ακτές της Αυστραλίας μεταδίδει δολοφονικό ιό με την κωδική ονομασία SHVID-1 (προφέρεται σόβιντκαι με αυτό τον τρόπο ξεκινάει άλλη μια κωμωδία "πανδημίας" στον πλανήτη (η οποία ευτυχώς κρατάει μόλις 74 λεπτά) . Τέσσερεις διακεκριμένοι επιστήμονες (όλοι φίλοι του Polonia) στην υποβρύχια βάση ερευνών Cygnus (πρώην βάση δοκιμής οπλικών συστημάτων) προσπαθούν να βρουν το αντίδοτο και είναι αντιμέτωποι τόσο με τον χρόνο (η βάση μπάζει νερά από δάχτυλο hand-puppet καρχαρία και το οξυγόνο τελειώνει - έχουν κάτω από 10 ώρες στη διάθεσή τους) , όσο και με τους πότε ψηφιακούς , πότε stock footage καρχαρίες που καραδοκούν στην διαδρομή τους προς την επιφάνεια . Την ίδια στιγμή το ανατρεπτικό χάος του σεναρίου μεταφρασμένο σε πολέμους χαμηλού προϋπολογισμού έχουν σχεδόν καταστρέψει τα πάντα πάνω στη γη με αποτέλεσμα να έχουν απομείνει ούτε 200 υγιείς άνθρωποι οι οποίοι περιφέρονται σε ένα πυρηνικό υποβρύχιο/κιβωτό - οι υπόλοιποι έχουν αποκτηνωθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και προσπαθούν να γλυτώσουν από την πουαντικιστική πανούκλα και τους αποκριάτικους μεταλλαγμένους που κυκλοφορούν ντυμένοι με σακιά από πατάτες .

Ο φρεσκολουσμένος Ken Van Sant ( PETER ROTTENTAIL , JURASSIC PREY , BIGFOOT VS ZOMBIES , SHARKENSTEIN ) είναι ο Duke Larson , υπεύθυνος ασφαλείας της υποβρύχιας βάσης ο οποίος μάλλον ξέχασε να αλλάξει ρούχα από τότε που ήταν υπεύθυνος ασφαλείας σε στριπτιζάδικο . Ο ατρόμητος 60χρονος άντρας κοιτάζει με τα γαλάζια του μάτια τον θάνατο κατάμουτρα φορώντας κρόκ ανατομική παντόφλα . Προσπαθεί μάταια να αναπαρράξει το σπάνιο είδος του μέσω χοντροειδέστατων διαλόγων αλλά καταλήγει να θυσιάζεται για το καλό της ανθρωπότητας και της αισθητικής γενικότερα .

Η ταινία στηρίζεται κυρίως στον χαρακτήρα που ερμηνεύει (πάντα έτοιμη να γελάσει) η Jamie Morgan ( HOUSE SHARK , AMITYVILLE ISLAND , SHARKULA ) , αυτόν της δόκτωρ Kristi Parks . Στα δύο τρίτα της ταινίας προσπαθεί να βγει σώα στην επιφάνεια (διπρόσωπα καθάρματα , ή μεταλλαγμένοι συνάδελφοι) για να παραδώσει το re-animator αντίδοτο στις αρχές και στην υπόλοιπη προσπαθεί να ξεφύγει από τους μολυσμένους αγριανθρώπους οι οποίοι την κρατούν όμηρο με σκοπό να γίνουν επικυρίαρχοι του κατεστραμμένου πλανήτη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.