Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

SLASHLORETTE PARTY (2020)

 












Γραμμένο και σκηνοθετημένο μέσα στην ανεκπλήρωτη βιντεο-νοσταλγική ρετρο-80ς φούσκα από τους Paul Ragsdale ( STREETS OF VENGEANCE ) και Angelica De Alba ( CINCO DE MAYO ) .

Η ευαίσθητη Brie ετοιμάζεται να παντρευτεί τον τοξικό Dolph . Τελευταία στιγμή την πιάνει κρύος ιδρώτας και είναι έτοιμη να ακυρώσει τον γάμο αλλά οι καλές τις φίλες της έχουν ετοιμάσει ένα πάρτι για εργένηδες και δεν πρέπει να κάνει πίσω . Καμιά 10ρια άτομα (με ευτυχώς σέξι γυναίκες στο ροστερ των θυμάτων - ανάμεσά τους και adult ηθοποιοί ο οποίες παριστάνουν τις strippers πριν πέσει το τελικό μαχαίρι πάνω/μέσα τους) αποβιβάζονται σε ενοικιαζόμενη καμπίνα κάπου σε ένα δάσος και το σαββατοκύριακο του τρόμου ξεκινάει με την ανάπτυξη χαρακτήρων να τελειώνει εκεί που αρχίζει η λεπίδα του τσεκουριού . Η Brie θα απελευθερωθεί και θα χαμουρευτεί με την καλύτερή της φίλη ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο κάτω από ένα ζεστό ουράνιο τόξο/παρτάροντας μέσα σε προκλητικά εσώρουχα μαζί με τις φίλες της . Τα χαμόγελα παγώνουν και οι κραυγές ξεκινούν όταν δύο άγνωστοι μασκοφόροι μπουν στο χορό - εξελίσσοντας το PG-13 οφθαλμόλουτρο σε αιματοβαμμένο εφιάλτη χαμηλού προϋπολογισμού με τίμιες προθέσεις .

H συνταξιούχος πορνοστάρ η οποία μεσουράνησε στις δεκαετίες του '80 και '90 Ginger Lynn Allen ( DR. ALIEN , η πόρνη μάνα στο βίντεοκλιπ για το TURN THE PAGE των Metallica , EVIL BREED: THE LEGEND OF SAMHAIN , THE DEVIL'S REJECTS , 31 ) είναι η ψυχίατρος η οποία κάνει συνεδρίες με την μελλοντική νύφη , δόκτωρ Petra Jordan . Προσπαθεί να τις διώξει τις φοβίες και το αίσθημα κατωτερότητας που της επιβάλει με τον τρόπο του ο γαμπρός . Προς χάριν τελικής ανατροπή , πέρα από την αγχωτική νύφη κουράρει και τους δύο μανιακούς γιούς της οι οποίοι μετά από πολλές απορρίψεις από γυναίκες οι οποίες προτιμούν πάντα τους λάθος άντρες , έχουν γίνει μασκοφόροι κατά συρροή δολοφόνοι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.