Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

TRIASSIC HUNT (2021)

 











Γραμμένο από τους Ward Anderson ( DOCTOR DEATH ) και Marc Morgensten ( THE VAMPIRE CONSPIRACY , BLOOD GAMES ) . Σκηνοθετημένο από τον Gerald Rascionato ( OPEN WATER 3: CAGE DIVE , CLAW ) . Η Asylum παρουσιάζει και διανέμει την συνέχεια του TRIASSIC WORLD (2018) .

Ομάδα σκληροτράχηλων/αναλώσιμων μισθοφόρων κομπάρσων αναλαμβάνει την δύσκολη αποστολή να εξουδετερώσει 2 γενετικά τροποποιημένους ψηφιακούς δεινόσαυρους που το έσκασαν κατά την διάρκεια μεταφοράς τους από το εργαστήριο παραγωγής . Ένα πρόχειρο σύμπλεγμα βιομηχανικών κτηρίων παραγωγής νιτρικής αμμωνίας χρησιμοποιείται ως το ακραία εύφλεκτο θέατρο επιχειρήσεων όπου θα δοκιμαστούν οι ικανότητές τους στο πεδίο της μάχης .

Ο σεβάσμιος Michael Pare ( INSTANT JUSTICE , KOMODO VS COBRA , BLOODRAYNE TRILOGY , ZOMBIE ROME ) είναι ο Jordan Freedman , CEO της σατανικής πολυεθνικής Triassic Corporation . Θα μπορούσε να είναι κάποιος Στρατηγός , Αρχηγός Αίρεσης , Πρόεδρος της Αμερικής , Φαρμακοβιομήχανος , Καπετάνιος ή κάποιος αντίστοιχος ρόλος καλοστεκούμενου συνταξιούχου . Δημιουργεί δεινόσαυρους για στρατιωτικούς σκοπούς και ψάχνει τον μεγαλύτερο αγοραστή στην διεθνή σκακιέρα παλιανθρώπων . Βρίσκεται καθισμένος σε ένα δωμάτιο/σκηνικό με κόκκινα τούβλα για τοίχο και ερμηνεύει από το κινητό του μιλώντας στους υπόλοιπους ηθοποιούς για να προχωρήσει η υπόθεση . Παρακολουθεί την δημοπρασία στον υπολογιστή του και ψυχορραγεί ανάλογα των διακυμάνσεων των τιμών . Η θεία δίκη/τέλος της καριέρας του (όχι ως ηθοποιού) έρχεται υπό την μορφή πυραύλων από drones . Η σατανική εταιρία ξέρει να καλύπτει τα ίχνη της .

H 63χρονη πάλαι ποτέ scream queen Linnea Quigley ( GRADUATION DAY , SILENT NIGHT DEADLY NIGHT , CREEPOZOIDS , NIGHT OF THE DEMONS , DEAD HEAT , DOCTOR ALIEN , κτλ. 169 τίτλοι φιλμογραφίας και συνεχίζει) είναι η Simone , υπάλληλος του Freedman και ρυτιδιασμένη ανάμνηση του παλιού της εαυτού . Προσπαθεί να κρατήσει τους δεινόσαυρους ζωντανούς γιατί είναι επένδυση εκατομμυρίων . Δεν της βγαίνει executive manager κακία όσο κι αν προσπαθεί .

Οι σχεδόν καλοφτιαγμένοι από άποψη ψηφιακών εφέ δεινόσαυροι Ozzie και Harriet (αναφορά στην ομώνυμη οικογενειακή τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του '50είναι οι δύο δολοφονικοί "Αλόσαυροι" που το "σκάνε" από το φορτηγό (όλα μέρος σκοτεινού σχεδίου) - ήταν προσχεδιασμένη απόδραση για να δοκιμαστεί η αποδοτικότητά τους σε πραγματικές συνθήκες μάχης . Με ευφυϊα μεγαλύτερη του ανθρώπου οι συγκεκριμένοι δεινόσαυροι έχουν αυξημένο κασέ επειδή είναι οι μόνοι από την γενιά τους ικανοί να αναπαραχθούν . Η θηλυκή είναι ήδη έγκυος και η επενδυτική ομάδα της Triassic Corporation έχει σκοπό να διατηρήσει την χρηματιστηριακή τους αξία στα ύψη . Σχεδόν αλεξίσφαιροι , το μόνο αδύνατο σημείο τους είναι τα μάτια τους και το γεγονός πως έχουν C4 μέσα στον εγκέφαλό τους για περίπτωση που βγουν εκτός ελέγχου (η συχνότητα ενεργοποίησης αλλάζει κάθε 20 λεπτά) . Πέρα από σφαίρες οι δεινόσαυροι φαίνεται να ανταλλάζουν και μπουνιές με τον μοναδικό Ασιάτη μισθοφόρο για όσους έχουν κοφτερό μάτι και αντίληψη του χώρου . Αντί τελικής λύσης αντιμετώπισης της απειλής με πυρηνικά μέσα , υπάρχει το άγχος της ανατίναξης της νιτρικής αμμωνίας με τον Pare να ιδρώνει στο δωμάτιο με τα κόκκινα τούβλα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.