Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

GAME OF DEATH (2017)

 











"Death is the final level , you reptilian bitch !"

Γαλλικός μηδενισμός στυλιζαρισμένος για millennial απροσάρμοστα (και όχι μόνο) που δεν πιστεύουν σε τίποτε γραμμένος και σκηνοθετημένος για φεστιβαλικά δαφνοστεφανόματα στο Quebec του Καναδά από το πρωτοεμφανιζόμενο (τότε) δίδυμο vegan σαδιστών βιντεοκλιπάδων , Sebastien Landry και Laurence Morais-Lagace .

Παρέα νεαρών διασκεδάζουν σαν να μην υπάρχει αύριο σε ένα εξοχικό . Όταν βρίσκουν ένα ρετρο-ηλεκτρονικό οκτάγωνο επιτραπέζιο που ονομάζεται GAME OF DEATH , θεωρούν καλή ιδέα να παίξουν κάτι ομαδικό μιας και πέρα από το απροστάτευτο σεξ και τα σκληρά ναρκωτικά είναι ακόμη παιδιά . Ακουμπώντας τα κουμπιά με τις νεκροκεφαλές προσφέρουν μια σταγόνα από το αίμα τους (σφραγίζοντας με αυτό το τρόπο την αιματοβαμμένη μεταφυσική συμφωνία με την αφηρημένη ψηφιακή οντότητα που κατοικεί μέσα στο οκτάγωνο) και βρίσκονται μπλεγμένοι σε ένα καταραμένο αγώνα BATTLE ROYAL επιβίωσης (χωρίς schoolgirls) με το χρονόμετρο να μετράει αντίστροφα . Πρέπει να επιλέξουν άμεσα το ποιος θα πεθάνει αλλιώς το "παιχνίδι" διαλέγει μόνο του κάθε μια ώρα (υποθετικά για να ταιριάζει αριθμολογικά με την επόμενη πρόταση) και ανατινάζει τα κεφάλια των παιχτών . Με 24 θανάτους να εκκρεμούν σαν λαιμητόμο πάνω από το κεφάλι τους , οι 7 άσπονδοι φίλοι θα πάρουν τον δρόμο για αναζήτηση θυμάτων , καθώς το σύνολο θανάτων δεν βγαίνει μεταξύ τους . 

Βιντεοπαιχνιδίστικη καφρίλα για μια άψυχη νεολαία γεμάτη τεχνολογία δύο δεκαετίες μετά τα νεανικά ψυχοδράματα του Greg Araki , αναφορές στην όποια κουλτούρα μπορεί να αφομοιώσει η έλλειψη προσοχής και γρήγορες εμπειρίες . Τα κεφάλια ανατινάζονται τόσο συμβολικά όσο και κυριολεκτικά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.