Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

GIRL GANG (1954)

 











Άλλο ένα exploitation κοινωνικό δράμα νεανικής απερισκεψίας γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Robert C.Dertano ( RACKET GIRLS , GUN GIRLS ) - υπό την εποπτεία , τις ευλογίες , τον μηδενικό προϋπολογισμό και την καθοδήγηση του Z-Movie exploitation/sexploitation "παραγωγού" , George Weiss .

Αλητεία και κοινωνιολογικός ξεπεσμός σε μια ταινία καταγραφή/κατακραυγή ενάντια στην σήψη και την παρακμή της Αμερικανικής νεολαίας . Ναρκωτικά και ερωτική αναισχυντία είναι οι προϋποθέσεις για μια νεαρή κοπέλα να γίνει μέλος της συμμορίας των άγριων κοριτσιών του τίτλου . Το να συνάψει ερωτικές σχέσεις με 5 διαφορετικά αγόρια της παρέας είναι μόνο η αρχή : ακολουθούν τα τσιγαριλίκια , οι κλοπές αυτοκινήτων και η βελόνα του εθισμού , αλλά επιτέλους θα νιώθει πως "ανήκει" κάπου , ακόμη και αν αυτό το κάπου την οδηγήσει στην ζωντανή κόλαση .

Εγκέφαλος/πρεζέμπορας και νταβατζής όλης της παραβατικής ομάδας είναι ο μεσήλικας Joe ( ο παρακμιακός καρατερίστας της δεκαετίας Timothy Farrell - THE DEVIL'S SLEEP , RACKET GIRLS , GLEN OR GLENDA , SIN YOU SINNERS , JAIL BAIT - είναι ο μοναδικός μαζί με τον Harry Keaton , τον αλκοολικό γιατρό της συμμορίας από τους συντελεστές του καστ που έχει φιλμογραφία σε ανάλογες παραγωγές ) . O Joe παρέχει απλόχερα αρχικά μαριχουάνα και πρέζα στους έφηβους με τα ανάλογα ανταλλάγματα από τις όμορφες πελάτισσες του. Είναι αυτός που τους μπάζει στα κόλπα . Τα χρήματα από τις ληστείες καταλήγουν πάντα σε αυτόν γιατί τα σκληρά ναρκωτικά είναι ακριβό σπορ και είναι ο μοναδικός πάροχος υπηρεσιών ανέμελης λήθης . Όταν μια ληστεία σε ένα βενζινάδικο πάει στραβά , η αστυνομία θα επέμβει και τα όπλα θα τιμωρήσουν όσους προσπαθήσουν να τρέξουν μακριά από τον νόμο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.