Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

THE LAST EXORCISM PART II (2013)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Ed Gass-Donnelly ( SMALL TOWN MURDER SONGS ) .
Η 17χρονη Nell Margaret Sweetzer ( Ashley Bell - THE LAST EXORCISM , THE DAY , THE MARINE 3: HOMEFRONT ) βρίσκεται σε ημίτρελη κατάσταση μετά το πέρας των αιματοβαμμένων γεγονότων της προηγούμενης ταινίας .
Μεταφέρεται άμεσα σε ένα κατάλυμα ψυχολογικής επανένταξης για ορφανά κορίτσια με προβλήματα συμπεριφοράς - υπό την εποπτία του Frank Merle ( Muse Watson - I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER , I STILL KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER , PRISON BREAK ) - όπου και θα προσπαθήσει να επανέλθει σε μια φυσιολογική κατάσταση ζωής , μακριά από τον κόσμο του μεταφυσικού τρόμου που βίωσε πρόσφατα . Δεν θυμάται τίποτε από τις τελευταίες της μέρες εκεί . Θα κάνει φίλες , θα πιάσει δουλειά ως καθαρίστρια ξενοδοχείου , θα ερωτευτεί και θα ξεχάσει γενικότερα την φρίκη της ζωής της στην φάρμα .
Τα πράγματα δεν θα παραμείνουν φυσιολογικά για πολύ , καθώς η σατανική οντότητα Abalam , που είχε προσπαθήσει να την καταλάβει επιστρέφει πιο φουντωμένος από ποτέ κάνοντας το κοινό να πηδήξει από την θέση του ενώ καταστρέφει τις ζωές όλων όσων έρχονται σε επαφή μαζί της με μοναδικό σκοπό την εκπλήρωση της Αποκάλυψης .
Με τους παλαβούς από την αίρεση που ήταν ακούσια μέλος να την περιτριγυρίζουν , η Nell θα βρει σύμμαχους στην επίσης μυστήρια σέχτα του Τάγματος του Δεξιού Χεριού . Οι δεξιοχερήτες είναι κυρίως ντόπιοι μπλουζίστες (βρισκόμαστε κάπου στην Louisiana , οπότε η εξυπνάδα ήταν έτοιμη) οι οποίοι έχουν πάρε δώσε με βουνού θεότητες/φύλακες του Φωτός και θα προσπαθήσουν να προστατεύσουν την Nell από το σατανικό κόρτε του Abalam .
Η ημι-ρεαλιστική found footage αφήγηση της προηγούμενης ταινίας έχει πάρει περίπατο , αφήνοντας μια υποδεέστερης φαντασμαγορίας συμβατική μορφή κινηματογραφικής τρομάρας να προσπαθεί να πείσει τον θεατή για το σοβαρό της υπόθεσης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.