Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

AFRICAN KUNG-FU NAZIS (2019)












Αρχετυπική ταινία πολεμικών τεχνών στα χνάρια περασμένων δεκαετιών ιερής παντόφλας και σφαλιάρας του Βούδα , γραμμένη και σκηνοθετημένη στην εξωτικά φτωχή Γκάνα της Αφρικής από τον Sebastian Stein ( Γερμανός ο οποίος έχει έδρα παραγωγής στην Ιαπωνία και έχει γράψει/παίξει και σκηνοθετήσει μέχρι στιγμής τα ZOMBIAG DON'T PLAY WITH THE WALKING DEAD , TWILIGHT OF THE YAKUZA ) σε συνεργασία με τον Γκανέζο αντάρτη/σκηνοθέτη/παραγωγό Samuel K. Nkansah - aka Ninja Man ( 2016 1&2 , ANANSE: SPIDER-MAN 1 , B14? 1 , C4: THE CODE OF MONEY AND DEATH ) - τα 10,000 δολάρια έπρεπε να πληρωθούν μέσω μεταφοράς σε λογαριασμό πριν ξεκινήσει η παραγωγή για να δοθεί το οκ . 
Η ταινία ήταν έτοιμη από το 2018 , αλλά διάφορα προβλήματα στα γυρίσματα όπως κατηγορίες για τελετές Βουντού και το αργό στην συνέχεια editing του Ninja Man μετέφεραν την κυκλοφορία της έναν χρόνο αργότερα . Η μουσική επένδυση περιέχει αρκετές φορές ένα συγκεκριμένο θέμα από το βιντεοπαιχνίδι DEAD ISLAND (2011) , κάτι το οποίο δεν αναγνωρίζεται πουθενά και μάλλον δεν καλύφθηκε από τα 10 χιλιάρικα .

Ο πόλεμος μπορεί να τελείωσε στον υπόλοιπο κόσμο το 1945, αλλά ο Αδόλφος Χίτλερ παρέα με τον καλό του φίλο , Αλογάνθρωπο Γκέρινγκ (Horse-man Goring από το Hermann Goring) και τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων της Ιαπωνίας Hideki Tojo δραπετεύουν με υποβρύχιο στην Γκάνα της Αφρικής . Εκεί με την χρήση Άριας μαγείας κρατιούνται φρέσκοι και δυνατοί μέχρι την σημερινή εποχή . Ο Χίτλερ δεν ξεχνάει τις παλιές του συνήθειες και προσπαθεί να δημιουργήσει το 4ο Ράιχ μεταμορφώνοντας μέσω του blutfahne ξορκιού της ματωμένης σημαίας της επανάστασης τους ιθαγενείς της χώρας σε Γκαν-άριους (παραμένουν μαύροι , αλλά με λευκή μπογιά στο πρόσωπο) . Ταυτόχρονα , το σούπερ καράτε του Tojo κάνει τους Γκανάριους τον φόβο και τον τρόμο του ντόπιου πληθυσμού . Ο Χίτλερ έχοντας καταλάβει την μεγαλύτερη περιοχή της χώρας κάνει twerk parties ως dj και διοργανώνει έναν διαγωνισμό πολεμικών τεχνών μέχρις εσχάτων όπου ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια ευχή του . 
O Addae είναι ένας νεαρός Γκανέζος ο οποίος επιστρέφει στο χωριό του . Έχει μια όμορφη κοπέλα , την Eva , και εκπαιδεύεται στην τεχνική του Σκιώδους Φιδιού στην μοναδική κουνγκ-φου σχολή της περιοχής . Όταν η παρέα των Γκανάριων καταστρέψουν την σχολή του , σκοτώσουν τον δάσκαλό του , κόψουν δύο δάχτυλα από τον δεξί του χέρι και του κλέψουν την κοπέλα (για να την κάνουν την "μαυρισμένη εκδοχή" της Eva Brown δίπλα στον Χίτλερ) , ο Addae θα πρέπει να πάρει ματωμένη εκδίκηση νικώντας το τουρνουά του θανάτου (αφού πρώτα προπονηθεί σκληρά στο "Μεθυσμένο Στυλ" και μάθει να σπάει καρύδια με τρία δάχτυλα) .

Η συγκεκριμένη προσπάθεια είναι μια κωμική ανάσα δροσιάς μέσα στα woke σκατά της σύγχρονης βιομηχανίας θεαμάτων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.