Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

FAT ASS ZOMBIES (2020)

 












Ζόμπι χοντράδα γραμμένη από τους George Bennett , Christopher De Maria και Brave Mathiews . Σκηνοθετημένη ως ταινία μέσα σε ταινία από τον πρωτοεμφανιζόμενο Giorgio . Γνωστό και ως AMERICAN ZOMBILAND για τους γνωστούς guerilla marketing λόγους .

Παρέα μεσηλίκων (;) ελαιοχρωματιστών που τον ελεύθερο χρόνο τους παριστάνουν τους νίντζα , ξεκινούν την ανούσια μέρα τους σε μια μικρή πόλη του Texas , μην γνωρίζοντας πως έχει ξεσπάσει η ζόμπι αποκάλυψη (πιθανότατα) από την αλόγιστη κατανάλωση του τοπικού πατριωτικού κέικ , Freedom Cake . Ο ευφάνταστος τίτλος τίτλος έχει εν μέρη σχέση με τα ζόμπι που παρακολουθούμε να σέρνονται (αλλά δεν μένει σε "χοντρές" πλάκες με νεκροζώντανους ανάλογων διαστάσεων) ανταγωνιζόμενα τα καλαμπούρια/αστείες ερμηνείες των απροσάρμοστων ηρώων που προσπαθούν να επιβιώσουν στην χαμηλού προϋπολογισμού αποκάλυψη .

Συνδετικός κρίκος , ηγετική μορφή της αταίριαστης παρέας των αργόσχολων είναι ο Sam ( Dave Mussen - DIE HIPPI THERAPIST ) ο οποίος είναι αποτυχημένος σκηνοθέτης ταινιών τρόμου και βρίσκει ευκαιρία να γυρίσει την απόλυτη ζόμπι ταινία μέσα στον χαμό : χωρίς την βοήθεια κάμερας , πέρα από το φανταστικό κάδρο που δημιουργούν οι παλάμες του συνεισφέρει στο να κάνει την 86 λεπτών διάρκεια να μοιάζει με τρίωρο έπος .

Τα ζόμπι , αδύνατα , ή υπέρβαρα είναι αργά και συγκαμένα , με μηδενικές καλές στιγμές gore-καφρίλας . Το ζόμπι-μωρό-απροκάλυπτη κούκλα τικάρισε την όποια αναφορά θα μπορούσε να προκαλέσει πολύ δύσκολα πλέον το γέλιο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.