Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

SPELL (2020)

 












Γραμμένο με φυλετική αφέλεια από τον δημιουργό του gun-kata Kurt Wimmer ( EQUILIBRIUM , ULTRA VIOLET , TOTAL RECALL , CHILDREN OF THE CORN ) . Σκηνοθετημένο από τον τηλεοπτικό Mark Tonderai ( HOUSE AT THE END OF THE STREET , GOTHAM , THE PASSAGE , CASTLE ROCK , LOCKE & KEY ) . Πρόκειται για άλλη μια ταινία η οποία ένιωσε τα δόντια του βιολογικού/οικονομικού πολέμου που βαπτίστηκε "πανδημία" , καθώς κυκλοφόρησε μόνο σε ψηφιακές πλατφόρμες και έβγαλε μόλις 500 χιλιάδες δολάρια .

Ο Omari Hardwick ( THE A-TEAM , POWER ) είναι ο Marquis T. Woods , ένας αδίστακτος δικηγόρος (;) . Όταν μαθαίνει πως ο απομακρυσμένος πατέρας του πεθαίνει αναλαμβάνει να οργανώσει ένα σαββατοκύριακο σύσφιξης οικογενειακών δεσμών πετώντας τους ο ίδιος στο χαμένο από τον πολιτισμό χωριό των Απαλάχιων απ' όπου κατάγεται (η ταινία γυρίστηκε στο Cape Town της Αφρικής) . Η προνομιούχα οικογένειά του θα μάθει από πρώτο χέρι τι πάει να πει ένα με την φύση αφού με το που θα πατήσουν έδαφος θα γίνουν τα έρμαια της τοπικής Αφρο-Απαλάχιας βουντού αίρεσης .

Η Loretta Devine ( URBAN LEGEND , URBAN LEGENDS: FINAL CUT , SUPERNATURAL ) είναι η Eloise , η καλοκάγαθη γηραιά κυρία η οποία "έσωσε" τον Marquis από τα συντρίμμια του αεροπλάνου του . Ως μαύρη Kathy Bates βοηθά τον κατάκοιτο ασθενή της να βιώσει την εμπειρία του MISERY , αποτρέποντάς τον από το να ψάξει να βρει την οικογένειά του . Στην πραγματικότητα η Eloise είναι μια βουντού μάγισσα από την εποχή των σκλάβων η οποία διατηρείται ακόμη στην ζωή με την βοήθεια διάφορων χουντού ξορκιών .Σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Marquis όταν γεμίσει αίμα το φεγγάρι για δικούς της σκοπούς οι οποίοι χάνονται στις φλόγες της τελικής μάχης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.