Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

NIGHT (2006)

H Glass Asylum Productions , σε συνεργασία με τον Byron C. Miller , παρουσιάζουν ένα αστυνομικό θρίλερ με βρικόλακες (έσκασαν 7 χιλιάρικα δηλαδή) .
Υπ'όψην , πως ο Miller είναι μέλος των κυβερνο-γκοθάδων God Module , οπότε δικαιολογείται η όλη ινταστριαλιζέ ατμόσφαιρα , αλλά όχι το φεσο-σάουντρακ .
Ο John Hardy είναι ο Mike Jericho , ένας ντεντέκτιβ που μετά από μια καινούργια γνωριμία (γνωρίζει την Τάνια , η οποία ζεί σε έναν χώρο με πράσινο-ελεκτρίκ φωτισμο και διάσπαρτες σκισμένες μαύρες σακούλες σκουπιδιών για ντεκόρ) , αρχίζει να κάνει παρέα με κάτι γαμώ-τα-άτομα . Ευτυχώς που είναι απέθαντοι , γιατί πιο αδιάφορος γενικός χαρακτήρας πεθαίνεις ! Ο Mike γίνεται απόμακρος , ξεκόβει απ'όλους , και αρχίζει να βγαίνει για κυνήγι με τους νέους του νεο-ρομαντικούς φίλους .
Ο Shawn LeTang είναι ο μαύρος συνάδελφος και φίλος του Mike , ο Jimi Cannon . Ο Jimi προσπαθεί να σώσει τον φίλο του από την γκοθίλα , και αρχίζει να τον ψάχνει μέσα στα γνωστά ποζεράδικα νυχτερινά κυκλώματα ... Έκτός από καρατιές με τους βρικόλακες , μοιράζει και σφαίρες ! Κι όλα αυτά υπό τις ιντάστριαλ ευλογίες του Μiller . Πρέπει να το είχε άχτι να γυρίσει σκηνές δράσης με τα μπάπα-μπούπα του για υπόκρουση . Όλοι το κάνουν , γιατί όχι κι αυτός ;!
Το κουλάτο σαουντρακ λοιπόν έχει μελωδίες των Blutengel , God Module , Grendel , Negative Format , Tactical Sekt , Parallel Project , Dismantled , Combichrist , Hocico και System Syn . Θυμήθηκα λοιπόν τις παλιές καλές εποχές , οπού κι εγώ κούναγα τον κώλο μου με αυτά . Βέβαια για κάποιο λόγο , πέρναγα καλύτερα ακουγοντάς τα μέσα σε κάποιο κλάμπ , παρά βλέποντας αυτή την ταινία .
Αυτή είναι η τελευταία προβολή από άλλη μια συλλογή της Brain Damage Films , τη Catacomb Of Creepshows ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.