Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

VAMPIRE WHORES FROM OUTER SPACE (2005)

Η Razor Sharp Productions , έβαλε βαθιά το χέρι στη τσέπη και έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη 15 χιλιάρικα στον σεναριογράφο και σκηνοθέτη Eamon Hardiman ( CATHOLIC GHOULGIRLS , ZOMBIE BABIES ) για να αποτυπώσει το αστείο του όραμα .
Η πλάκα ξεκινάει , όταν πόρνες από το εξώτερο διάστημα , προσγειώνονται άτσαλα σε επαρχιακή πόλη της χώρας του Γιοσέμιτι Σάμ (οι γκόμενες βγαίνουν μέσα από πυκνή ομίχλη , με την μεταλλιέρα να χτυπάει δυνατό ρίφ) . Εκεί θα αρχίσουν να "ρουφάνε"¨τους ντόπιους , ώσπου οι εγκεφαλικά νεκροί κάτοικοι αποφασίσουν να κάνουν κάτι για αυτό ! Και λέγοντας εγκεφαλικά νεκροί , εννοώ βλαμμένοι .
Φυσικά πόρνες χωρίς νταβά δεν υπάρχουν ! Πόσο μάλλον εξωγήινες !
Ο Τate (ο σκηνοθέτης) , ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας , κατεβαίνει να ελέγξει το σημείο της πρόσκρουσης . 
Ο Burt (Brian Gunnoe , καλός φίλος του σκηνοθέτη , αφού έχει παίξει μόνο σε ταινίες του) , είναι ο γραφικός του χωριού , κλασικός τρέχω-μεθυσμένος-γυμνός-στους-δρόμους , ο οποίος είχε προβλέψει πως οι διαστημικές πόρνες θα έρθουν κάποια στιγμη , αλλά ποιός θα πιστέψει κάποιον που χέζεται πάνω του (έχει και site) ... Προπονεί ένα ζευγάρι στην αντιμετώπιση εξωγήινων βρικολάκων .
Η παράκρουση ολοκληρώνεται με την εμφάνιση του εξηγήινου νταβά πρός το τέλος της ταινίας . Με πράσινη αποκριάτικη πράσινη μάσκα εξωγήινου (τον βλέπεις και στο εξώφυλλο , κι ετοιμάζεσαι κατάλληλα) .... Ο νταβάς κάνει εμφάνιση και ξεφτιλίζει τις σκύλες του , κατουρώντας μια στο πρόσωπο , για να μάθουν και οι υπόλοιπες να σέβονται ! Οι γκόμενες είναι γκοθούδες απ΄το διάστημα (μαύρα δερμάτινα , λάτεξ , δρακουλόδοντα , τα γνωστά) , οπότε τα γουστάρουν αυτά τα έξαλα . Ευτυχώς που δεν είναι και χοντρές .
Τώρα , ότι αφορά τους βρικολακο-κανόνες , το φώς της ημέρας , δεν έχει καμία επίπτωση στις κοπελιές . Είναι εξωγήινες , μπορεί ο ήλιος να τους δίνει υπερδυνάμεις , αλά Κρύπτον . Το σκόρδο από την άλλη , τους τη σπάει . Ο αγιασμός δεν πιάνει , αλλά το πατροπαράδωτο παλούκωμα στην καρδιά είναι πάντα αποτελεσματικό .
-----------------------------------------
-Βραβείο Παιδία Μη Το Δοκιμάσετε Στο Σπίτι , πάει :
Στην σκηνή της έκτρωσης , το αγόρι βάζει αιχμυρό ξύλο για να βγάλει το έμβρυο , μιας και η κοπέλα έμεινε έγκυος από κάποιο εξωγήινο υγρό . Το έμβρυο μοιάζει με γουρουνάκι ...
 -----------------------------------------
Όταν τραβάς βίντεο , και ακούγεται ο σκύλος που ξύνεται στα πόδια σου , ξέρεις πως έχει αποτύχει ώς σκηνοθέτης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.