Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

SINNER (2008)










Η Little Oak Tree Group παρουσιάζει , η Brain Damage Films συμπιέζει και πακετάρει , εγώ βλέπω και καταριέμαι την ώρα και τη στιγμή ...
Παρέα από ταλαίπωρες 40ντάρες με αγγλική προφορά και κελεμπίες Magus Vampir Daoloth , καλούν στην παρέα τους την έφηβη κόρη μιας εξ'αυτών . Η μικρή γεματούλα θέλει να κάνει κάτι επικίνδυνα ξόρκια , αλλά επειδή με την μαγεία δεν κάνεις αστεία , οι μεγάλες την προειδοποιούν . Εκείνη κάνει την φεσο-επίκληση έτσι κι αλλιώς , κι εμφανίζεται ο ατσούμπαλος με την πράσινη μούρη και τα αποκριάτικα κέρατα (που μάλλον είναι κολλημένα τυροπιτάκια στους κρόταφους) ! Άν οι δαίμονες κυκλοφορούν με μαύρη κουστουμιά βλαχοδήμαρχου με κόκκινο πουκάμισο από μέσα , τότε μάλλον βλέπω λάθος ταινίες όλα αυτά τα χρόνια .... Ο περίεργος βγάζει την καρδιά της μικρής , γιατί είπαμε , δεν παίζεις με την μαγεία , και η μάνα τον στέλνει από εκεί που ήρθε βγάζοντας ψηφιακές αστραπές απ'τα χέρια της !
Τα χρόνια περνάνε , και βλέπουμε άλλη μια χοντρή , αυτή τη φορά στο κολέγιο , ονόματι Kelly , να προσπαθεί να μετακινήσει ένα βιβλίο κοιτάζοντάς το έντονα ! Αντί να κοιτάξει να χάσει κα'να κιλό , κάθεται και λιβανίζει το δωματιό της ! Η Kelly , απογοητευμένη από τις μέτριες επιδόσεις της στην μαγεία , αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από την Morgan , (την χοντρή που έχασε την κόρη της από τον δαίμονα) . Εκεί θα ανακαλύψει το επικίνδυνο βιβλίο (με κόκκινο biohazard σύμβολο στο εξώφυλλο , για να φαίνεται πιο σατανικό) που έχει μέσα την επικίνδυνη επίκληση , και θα κάνει την εξυπνάδα να απελευθερώσει τον δαίμονα με τα κέρατα-τυροπιτάκια , αφού θα χρησιμοποιήσει το βιβλίο για να "βοηθήσει" να αναδειχτούν οι αρετές των φίλων της . Ο σατανικός χαβαλές αυτή τη φορά είναι ακόμη πιο γελοίος , αφού φοράει και μπέρτα πάνω απ'το ημίγυμνο κορμί του - και έχει και βαμμένο μαύρο νύχι ΚΑΙ περικάρπιο χέβυ-μέταλ ! Το κολέγιο θα γίνει κόλαση , αφού ο δαίμονας θα προκαλέσει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα , και οι φίλοι της Kelly , θα εξαφανιστούν ένας-ένας (ενσαρκώνοντας τις αμαρτίες των φίλων της σε αιμοσταγείς οντότητες/καρνάβαλους που τους σκοτώνουν) .
Η Morgan θα ξανασκοτώσει τον δαίμονα (με μαχαιριά στο στομάχι αυτή τη φορά) , και η Kelly θα παρατήσει την μαγεία , πετώντας την συλλογή της από κεριά στα σκουπίδια ...
Πολύ ρεσό , στικάκια , φανφάρα , υστερίες , μεγάλα νούμερα στα ρούχα , και κρασί . Οι γνωστές γκοθίλες . Από μαγεία μπορεί να μην είναι πολύ δυνατοί οι συντελεστές της ταινίας , αλλά στο φαϊ είναι πρώτοι !
Χρειάζεται να συνεχίσω ; Έχω καταστήσει γνωστή την αλλεργία μου στις χοντρές γκόμενες ! Έχω φάει στην μάπα , τόσες και τόσες παπαριές με πράσινα ζόμπι να κυνηγούν μεταλλάδες και χοντρές γκόμενες στα χωράφια , και δεν πρόκειται να ηρεμήσω αν όλοι αυτοί οι "κινηματογραφιστές" δεν πάνε σπίτια τους ! Μαζί με τους χαβαλέδες φίλους τους !
H απαράδεκτη βιντεϊλα θα συνέχιζε να παίζει για δύο μαρτυρικές ώρες ακόμη , αλλά βάζοντάς το στο x2 , η ταινία τελειώνει σε μία ώρα !
ο Chuck Norris προειδοποιεί : Το βίντεο βλάπτει
σοβαρά την διάθεση
-------------------------------------------------------------------
-Βραβείο Υπονοούμενο , πάει :
Όταν ο δαίμονας σκοτώνει τον γκόμενο της Kelly (χοντρός μαύρος και-καλά παιχταράς/γόης στο κολέγιο) , αφήνει πάνω στο ματωμένο του σώμα , πέρα από δολάρια και χρυσαφικά , και ένα ενιαίο δαχτυλίδι-σιδερογροθιά που γράφει πάνω Νταβάς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.