Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

STEROTYPES DON'T JUST DISAPPEAR INTO THIN AIR (2005)

"αν νομίζεις πως είμαι ρατσιστής , τότε είσαι τόσο χαζός όσο ένας αράπης !"
Όπως ισχυρίζεται και ο σιδηροδρομικός τίτλος , τα στερεότυπα δεν εξαφανίζονται τόσο απλά στον αέρα . Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κωμωδία που προσπαθεί να σου αλλάξει τα καθώς-πρέπει ένστικτα .
Η ταινία είναι αλλό ένα πόνημα του ηρωικου μεταλλοκέφαλου Bill Zebub , γνωστού για βιντεήλες του τρόμου , όπως τα JESUS CHRIST:SERIAL RAPIST (2004) , BLACK METAL:A DOCUMENTARY (2007) , METAL RETARDATION (2009) , FORGIVE ME FOR RAPING YOU (2010) , ZOMBIECHRIST (2010) , JESUS , THE TOTAL DOUCEBAG (2011) , RAP SUCKS (2011) , και ANTFARM DICKHOLE (2011) .
Ο τύπος έσκασε 5,000 δολάρια και έκανε το κομμάτι του , μιας και αυτός τα γράφει , αυτός τα σκηνοθετεί , αυτός τα παράγει (Bill Zebub Productions) , και στην τελική , αυτός τα βλέπει ...
Με αυτή την ταινία , ο Bill (με μακρυμάνικη μπλούζα Nuclear Blast) προσπαθεί να ξεπεράσει τα όρια του δικού του χιούμορ καταρχάς , και να βάλει στερεότυπους χαρακτήρες να συναγωνιστούν στην καφρίλα μεταξύ τους , μέσα από μια ασπόνδυλη ροή διαλόγων . Εβραίοι , μαύροι , Ιταλοί , ναζί , μεταλλάδες ... όλοι μαζί καταφέρνουν να σου σπάσουν τ'@ρχίδια από την μεταλλάδικη ποιότητα του επιθεωρησιακού χιούμορ που μάλλον ορίζει μόνο την καθημερινότητα συντακτών του Metal Hammer , και παρατρεχάμενων απροσάρμοστων (παίζει και ο George o Slayer) . Σε φάση , "ναι , την χέζω την εκκλησία , αλλά όταν παντρευτώ στο δημαρχείο , θα φοράω μπλουζάκι Machine Head γιατί το φτύνω το σύστημα ..."
Φεσάρα του τρόμου , μόνο για την παρέα του Zebub .
Ο Chuck Norris σε προειδοποιεί για τελευταία φορά ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.