Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

SKELETON KEY (2006)

Darkstone Entertainment έβαλε τα 6,000 δολάρια . Η Brain Damage Films ανέλαβε το εξώφυλλο και τη διανομή , και ο John Johnson έκανε το κομμάτι του (έχει γυρίσει και το 2 και το 3 , και το 2013 θα βγάλει το PLAN 9 , το οποίο είναι το ρημέηκ του επαίσχυντου PLAN 9 FROM OUTER SPACE , σε μια προσπάθεια λέει , να αποτυπώσει το αληθινό πνεύμα του Ed Wood στην οθόνη μετά από 64 χρόνια - άμα έβαζε μια ροζ βιζόν και έβγαινε στο δρόμο , θα καθάριζε με λιγότερο κόπο) . Φυσικά και δεν πρόκειται για το τρομερό Skeleton Key του 2005 , γιατί εκεί οι άνθρωποι ήξεραν τι έκαναν ...
Μιλώντας για το PLAN 9 , η ταινία μας , ξεκινάει με εισαγωγή απ'τον Conrad Brooks , οπότε ξέρεις ότι η συνέχεια είναι μόνο για αυτούς τους ελάχιστους που συνεχίζουν να τα σπάνε με την συγκεκριμένη παρέα των ατάλαντων βιντεάδων που δεν είχε κανείς το σθένος να τους κλείσει σε ένα αναμορφωτήριο για να τελειώνουμε με την cult παπαριά ...
Το Skeleton Key υποτίθεται πως είναι γκροτέσκα κωμωδία , αλλά έχοντας δει εκατοντάδες τίτλους που ισχυρίζονται το ίδιο πράγμα , επιτρέψ'τε μου να κάνω τελετουργική αυτοκτονία , γνωρίζοντας τι έχω να περιμένω , και τελικά τι είδα .
Από γνωστά Β-γκομενάκια , βλέπουμε την Debbie Rochon (ιέρεια της Troma) , η οποία κάνει την Bloufer Lady , την λεσβία βρικόλακα , και την Brinke Stevens , η οποία είναι η τόπλες Spiderella (και βγάζει μόνο συριγμούς) .
Η ιστορία είναι ταινία μέσα στην ταινία , μέσα στην ταινία , αφού βλέπουμε τον ρεπόρτερ Howard , παρέα με τον μαυριδερό τουρμπανοφόρο Cornelius (τον φωτογράφο του που μιλάει μόνο Ινδικά) , να προσπαθεί να ξεμπροστιάσει το μυστήριο της κατσίκας με τα δύο κεφάλια και τα πέντε πόδια , παγιδευμένος στην περίεργη πόλη του Nilbog . Μια μικρή πόλη μέσα στο δάσος , γεμάτη βλαμμένους (έναν κατακόκκινο σατανά με βάτες , μια κουράδα που πνίγεται και ζητάει βοήθεια , τον Αϊτιανό ταξιτζή με το χάσκι και την κοντόκανη καραμπίνα, μπλέ ζόμπι , τον πατατοκέφαλο φρίκουλα , την χοντρή μάγισσα , τον φάνκυ αόρατο άνθρωπο , τους μεταμφιεσμένους από το αποκριάτικο πάρτυ , τον βασιλιά που κρατάει ένα τεράστιο πλαστικό κ@υλι , φορώντας ένα παιδικό σεντόνι σαν μπέρτα) ! Την ίδια στιγμή , ο θεατής "βλέπει" την ταινία με τον Howard , μέσα σε μια τουαλέτα , παρέα με έναν εκνευριστικό τύπο που μιλάει σαν τον Ταμπάκη , έτσι για να έχει πιο πλάκα !
Δεν έχει όμως .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.