Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

STAR WRECK (2005)

ΑΙΣΧΟΣ !
Απλά ένα κρυόκωλο αίσχος !
Οι Φιλανδοί ξέρουν μόνο να γίνονται εθελοντές στον Γερμανικό στρατό κατά την διάρκεια του Β'Παγκόσμιου , και να παίζουν γαμάτο black metal ! Κατά τα άλλα , δεν είναι αστείοι τύποι .
Ο σκηνοθέτης Timo Vuorensola τουλάχιστον , κατάφερε να εξιλεωθεί από αυτό το φιάσκο , φτιάχνοντας το IRON SKY (2012) !
Ο καπετάνιος James B. Pirk του διαστημόπλοιου C.P.P. Kickstart και το ηρωικό του πλήρωμα , ο Commander Dwarf (το Warf ακούγεται σαν "νάνος" - πλάκα , έ ;) και ο Commander Info (αντί για Data , το'πιασές ;) , βρίσκονται παγιδευμένοι στην αφιλόξενη Γη του 21ου αιώνα , μετά από μια παλιότερη περιπέτεια . Η ζωή δεν είναι καλή για τον Pirk , μιας και δουλεύει σε φαστφουντάδικο , και προσπαθεί να πείσει τα γκομενάκια πως είναι διαγαλαξιακός ήρωας από το μακρινό μέλλον !
Ο χαβαλες τινάζεται στα άστρα , όταν σκάει και το πλήρωμα του Babylon 5 , με παραλλαγμένα ονόματα , όπως Captain Sherrypie (αντί Sheridan) , και αρχηγός ασφάλειας Mikhail Gardybrandy (αντί Garibaldi) . Όπως καταλαβαίνουν όλοι , τα δύο ιστορικά πληρώματα , θα έρθουν αντιμέτωπα , σε μια μάχη παράλληλων διαστάσεων χωρίς έλεος .
Και χωρίς χιούμορ .
Έχει ακούσει ποτέ κανείς την φράση : "αυτός είναι αστείος σαν Φιλανδός" ;
ΟΧΙ !
-------------------------------------------------------------------
Προσπάθησα να το δώ με κάθε καλή διάθεση , μιας και είμαι μεγάλος τρεκάκιας και μπαμπυλονάκιας , αλλά η διαθεσή  μου καταρακώθηκε στα πρώτα 10 λεπτά ... Είναι όντως στο "τελικό όριο" της κωμωδίας . Εκεί όπου δεν γελάει κανείς .
ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.