Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

BORN INVINCIBLE (1978)

Κλασική παντόφλα από την Ταϊβάν με δράση υψηλών οκτανίων από τον σκηνοθέτη Joseph Kuo με δυνατές χορογραφίες του Yuen Woo Ping !
O σατανικός Chief Chin ( Carter Wong - THE SHAOLIN INVINCIBLES , EMPEROR OF SHAOLIN KUNG FU , BIG TROUBLE IN LITTLE CHINA ) της Φατριάς Chin Yi Chi εξασκεί την τεχνική του tai chi από μικρό παιδί . Όσοι εξασκούν αυτή την τεχνική αποκτούν άφθαρτο και πανίσχυρο κορμί . Το μόνο μειονέκτημα της όλης κατάστασης είναι το γεγονός πως οι πολεμιστές αποκτούν και λεπτή φωνή , ενώ τα μαλλιά τους ασπρίζουν στην ηλικία των 30 ! Βέβαια , κανείς δεν τολμάει να γελάσει μαζί τους , γιατί τρώει το ξύλο της αρκούδας . Παρέα με τον Chin Pa ( Lo Lieh - BROTHERS FIVE , THE 36TH CHAMBER OF SHAOLIN , DRAGONS FOREVER ) , ο Chin ελέγχει μια περιοχή και τρομοκρατεί τον κόσμο με τους μπράβους του .
Κάποια στιγμή , τα πράγματα θα εκτροχιαστούν και οι μαθητές της σχολής πολεμικών τεχνών Lei Ping - με μπροστάρη τον Ming Tu ( Jack Long - WUTANG VS NINJA , SAKURA KILLERS ) , θα σώσουν έναν παππού από το μένος των μπράβων ! Απο'δω και πέρα , ξεκινούν οι αβρότητες με τους μπράβους να επιστρέφουν με τους φίλους τους και τους αρχηγούς Chief Chin και Chin Pa να ξεφτιλίζουν τον δάσκαλο της σχολής μπροστά στους μαθητές του , τον Ming Tu να αναλαμβάνει την σχολή ενώ ορκίζεται ματωμένη εκδίκηση , να προκαλεί τον Chin Pa σε μονομαχία και να την γλυτώνει τελευταία στιγμή , να ξαναπροπονείται ακόμη πιο σκληρά , να νικάει τον Chin Pa , αλλά να τον τελειώνει ο Chief Chin , ο επόμενος μαθητής στην ιεραρχία της σχολής , ο Sa Chien ( Mark Long - NINJA THE VIOLENT SORCEROR , FATAL FLYING GUILLOTINE ) να αναλαμβάνει χρέη αρχηγού εκδικητή , αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον φαινομενικά αήττητο Chief Chin , με τα γεγονότα να καταλήγουν στην κόρη του αδικοχαμένου δασκάλου της σχολής , η οποία ανακαλύπτει πως ο Chief Chin έχει μόνο ΕΝΑ αδύνατο σημείο !
Ποιο είναι αυτό ;
Πρέπει να μην είναι ο στραβωμένος εαυτός του (γιατί είπαμε , οι μάστορες του tai chi έχουν λεπτή φωνή) !
ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΕΤΣΙ ...

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ !
Δηλαδή να αρχίσει να γελάει ! Δηλαδή να ανοίξει το στόμα του ! 
Δηλαδή να τον μαχαιρώσουν μέσα στο στόμα ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.