Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

TAI CHI HERO (2012)


Η συνέχεια της steam-punk-κλωτσοπατινάδας έρχεται στα καπάκια έναν μήνα αργότερα με το TAI CHI HERO !
Η προηγούμενη ταινία τελείωσε με τον γάμο των δύο νέων , του Lu Chan και της Yu Niang .
Εδώ παρουσιάζεται ο άσωτος υιός του αρχηγού , Zai Yang ( Feng Shaofeng ) , ο οποίος παρέα με μια μουγκή κοπέλα κάνει εμφάνιση έκπληξη στον γάμο , προκαλώντας την χαρά των συγχωριανών και της οικογενείας του ( εκτός απ΄τον πατέρα , ο οποίος έχει θέμα με τον Zai , γιατί δεν έμαθε ποτέ το κούνγκ φου της οικογένειας - αλλά χρησιμοποιούσε πάντα τροχαλίες για να τους ξεγελάσει ) .
Ο κακός της παρέας , Zi Jing ( Eddie Peng ) επιστρέφει για άλλη μια φορά - πιο στραβωμένος , αφού εκτός από τον θάνατο της αγαπημένης του , η εταιρία που δουλεύει τον ψάχνει για να πληρώσει τα σπασμένα - με τις ευλογίες της ενός δυτικού αριστροκράτη και με τα κανόνια της Βρετανικής Αυτοκρατορίας για υποστήριξη . Ξανατρώει τα μούτρα του στην κυριολεξία για δεύτερη φορά με τον Chen να τον προσγειώνει άγαρμπα στο έδαφος της πραγματικότητας ...
-----------------------------------------------------
Μιας και έχει περάσει ένας χρόνος και δεν έχει εμφανιστεί κάποιο τρέηλερ , δεν νομίζω να υπάρξει συνέχεια (αν και τελείωνει πάλι με κάποιο είδος cliffhanger) . Η ιστορία κάπου χάθηκε στην πορεία και η ταινία στράφηκε περισσότερο στην σχέση του πατέρα με τον άσωτο υιό του , αφήνωντας την εξέλιξη του Lu Chan (και του γάμου του με την κοπελιά) κάπου στα μετόπισθεν .
Παρόλα αυτά , οι χορογραφίες του Sammo Hung ήταν όπως πρέπει , η μάχη τρείς εναντίων εκατοντάδων γρήγορη και δυνατή , και η τελική αναμέτρηση με τον μπάρμπα Yuen Biao ευχάριστη έκπληξη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.