Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

GHOST SHARK (2013)


Μετά την ψυχρολουσία του "Καρχαριοστρόβιλου" της Asylum , το Syfy επιστρέφει με δυνατή τηλε-παραγωγή , σηκώνοντας γενναία τον πύχη της κρυπτοζωϊκής περιπέτειας !
ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ !
Όταν ένας μανιακός Λευκός Καρχαρίας πεθάνει μετά από πυροβολισμό μάγκνουμ , κατάποση ταμπάσκο και έκρηξη χειροβομβίδας μέσα στο στόμα του , σε μια σπηλιά γεμάτη μυστικιστικά σύμβολα , το μόνο που μπορείς να περιμένεις είναι να επιστρέψει στον κυνηγότοπο του ακόμη πιο άγριος , πλέον ως φάντασμα !
Τα Θύματα :
Διάφοροι νεαροί και νεαρές που διασκεδάζουν στον ήλιο . Παραθαλάσσια πόλη , καλοκαίρι , κτλ . Γενικότερα κινδυνεύουν οι πάντες , αφού ο Καρχαρίας Φάντασμα βρίσκεται παντού ...
Οι Γνωστοί Ηθοποιοί Για Κύρος :
Ο Richard Moll ( NIGHT COURT , THE SWORD AND THE SORCERER , NIGHT TRAIN TO TERROR , HOUSE , SPIDERS 2 , SORORITY PARTY MASSACRE ) είναι ο περίεργος φύλακας του φάρου στην περιοχή (τοποθεσία κλειδί για την εξόντωση του καρχαρία) . Πάντα κάποιος μουσάτος χαρακτήρας , συνήθως μεσήλικας , που είναι ο διαρκώς μεθυσμένος και έχει θέμα με τις αρχές , γνωρίζει τα πάντα για το εν λόγω θεριό που κυκλοφορεί ελεύθερο και τρώει κόσμο ...
Οι Τοπικές Αρχές :
Σερίφης και Δήμαρχος , ειδικά ο δεύτερος , δεν θέλουν να προκληθεί πανικός στο κοινό . Όπως πάντα . Ανοικτή παραλία σημαίνει κέρδη για την κοινότητα .
Το Θεριό :
Ο Καρχαρίας Φάντασμα εμφανίζεται και εξαφανίζεται κατά βούληση , οπουδήποτε υπάρχει νερό . Δηλάδη στη θάλασσα , μέσα σε πισίνα , κάτω απ'τον νεροχύτη , σε ψεκαστήρα γκαζόν , σε πλυντήριο αυτοκινήτων , σε πλαστική νεροτσουλήθρα , μέσα σε κουβά με νερό , σε σύστημα πυρόσβεσης , σε γεμάτη μπανιέρα , μέσα από λεκάνη τουαλέτας , στη βροχή , κτλ (μέχρι και η υπέρβαση με γεμάτο ποτήρι νερό έγινε , αφού ο άτυχος που ο ήπιε χωρίζεται στα δύο από την προσπάθεια του καρχαρία να βγει από μέσα του) .
Το εθέριο ελεκτρικ περίγραμμα του πλάσματος φέρνει στον νου τα εφέ από το COCOON (1985) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.