Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

CARNIVOROS (2013)


"Ούτε Μαρία ούτε Τερέζα , Πουτάνα της Ισπανίας , ευθύ και πατριωτικό όπως μου αρέσει . Όλες οι γυναίκες θα έπρεπε να ονομάζονται έτσι !"
- Petete , μπασίστας των "Las Pollas Del Metal"
 
Η Fantastika Team Release και η Olga Underground παρουσιάζουν .
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Manolito Motosierra .
Η ταινία κυκλοφόρησε στην Βρετανική αγορά με τον ξεδιάντροπο τίτλο THE SPANISH CHAINSAW MASSACRE .
51 λεπτά κλανο-κωμωδίας και σπλατερ-οχετού με τον χαβαλέ να τραβιέται από ξεριζωμένα μαλλιά , καθώς το σκατό έχει την τιμητική του σε αυτή την χέβι-μέταλ παρωδία ταινίας τρόμου .
Το συγκρότημα Las Pollas Del Metal ( Τα Καυλιά Του Μέταλ ) ετοιμάζουν το πρώτο τους άλμπουμ και ο γλοιώδης μάνατζερ αναλαμβάνει χρέη οδηγού για την πρώτη τους τουρνέ στην Ισπανική ύπαιθρο !
Στον δρόμο τους προς τον πρώτο σταθμό της περιοδείας στην Γαλικία , το βαν παθαίνει αναμενόμενη βλάβη και οι καθυστερημένοι καταλήγουν σε ένα μικρό ορεινό χωριό στο πουθενά το οποίο ονομάζεται Guttierez . Εκεί θα γνωρίσουν τους φιλόξενους κατοίκους με τα χαλαρά ήθη και η περιπέτεια για τους επίσης έκφυλους απροσάρμοστους δεν θα αργήσει να ξεκινήσει .
Θέλοντας να τιμήσουν με τον πατροπαράδοτο τρόπο τον τοπικό τους άγιο , ο δήμαρχος του χωριού θα προσκαλέσει τους "καλλιτέχνες" να παραβρεθούν στην γιορτή ως επίσημοι προσκεκλημένοι .
Οι στερεοτυπικοί μεταλάδες όμως δεν γνωρίζουν ότι τους περιμένει εξευτελιστικός θάνατος μετά από διαπόμπευση που συνοδεύεται από ξυλοδαρμό και τελειώνει με μαρτυρικό τεμαχισμό ...
Περούκες Α.Μ.Α.Ν. , σεξιστική χοντράδα , ψεύτικα γεννητικά όργανα που συνοδεύονται από θαμνώδη αναγούλα και αποκολλώνται με ευκολία (ειδικά μετά από δάγκωμα) , γυμνοί συνταξιούχοι που χέζουν σοκολάτα ως την μυστική γκουρμέ συνταγή του σεφ του χωριό , κανιβαλιστικά παιδικά παιχνίδια και ζόμπι που φυλάσσονται μέσα σε κοτέτσι συμβάλουν στην μεγάλη γιορτή της νοσηρής ατμόσφαιρας χωριάτικου χριστιανισμού που εκτροχιάζεται σε βάρβαρη σφαγή .
Αυτό που περιμένει τον θεατή είναι προφανές από το πρώτο λεπτό παρουσίασης του συγκροτήματος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.