Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

THE DEVIL INSIDE (2012)

Γραμμένο από τους William Brent Bell ( STAY ALIVE , WER ) και Matthew Petterman ( STAY ALIVE , WER ) , αφού πρώτα πήραν έμπνευση από ένα άρθρο που διάβασαν σχετικά με την δημιουργία σχολής εξορκισμού από το Βατικανό . Σκηνοθετημένο από τον William Brent Bell .
Το Βατικανό δεν επιτρέπει την καταγραφή σε βίντεο εξορκισμών και δεν βοήθησε στην δημιουργία αυτής της ταινίας .
Στις 30 Οκτωβρίου 1989 η Maria Rossi τηλεφωνεί στην αστυνομία και ομολογεί πως είναι υπεύθυνη για τρεις άγριους φόνους (δύο ιερείς και μια καλόγρια) - ο δαίμονας την έβαλε να το κάνει . Το δικαστήριο την κρίνει παρανοϊκή χωρίς δεύτερη σκέψη και την κλείνει σε ψυχιατρείο .
20 χρόνια αργότερα η κόρη της Maria Rossi , Isabella ( Fernanda Andrade - FALLEN , SONS OF ANARCHY ) , αποφασίζει να φτιάξει μια ταινία ντοκιμαντέρ σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει την αλήθεια για την μητέρα της (και να δώσει μια found-footage ατμόσφαιρα στο γύρισμα) .
Μια σειρά συνεντεύξεων με ψυχιάτρους και ιερείς που είχαν επαφή με την μητέρα της θα την οδηγήσει στο να ταξιδέψει από την Αμερική στην Ιταλία όπου έχει μεταφερθεί η μητέρα της . Συγκεκριμένα σε μια πρότυπη σχολή Εξορκισμού που διατηρεί το Βατικανό .
Η Isabella έχει στοιχεία που υποστηρίζουν πως η μητέρα της είχε πέσει θύμα μεταφυσικής κατάληψης από δαίμονα και είχε κάνει τους φόνους κατά την διάρκεια τέλεσης εξορκισμού . Επισκέπτεται την μητέρα της στην ψυχιατρική κλινική όπου κρατείται . Δεν θα την βρει σε καλύτερη κατάσταση τόσα χρόνια αργότερα και θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί της .
Η Isabella γνωρίζει δύο νεαρούς ιερείς , τον Πατέρα Ben Rawlings ( Simon Quarterman - THE SCORPION KING: RISE OF A WARRIOR ) και τον Πατέρα David Keane ( Evan Helmuth - GARFIELD ) οι οποίοι αναλαμβάνουν εξορκισμούς χωρίς την άδεια της εκκλησίας (η γραφειοκρατία δεν μπορεί να καταλάβει τον ανθρώπινο πόνο , οπότε καλύπτουν εκείνοι το κενό μιας και η εκκλησία φαίνεται να αδιαφορεί) . Βλέποντας το βίντεο της συνάντησης της Isabella με την μητέρα της , της αποκαλύπτουν πως είναι ακόμη θύμα "κατοχής" από κάποιον δαίμονα , αλλά δεν γνωρίζουν ακριβώς ποιος είναι ακόμη . Παρόλα αυτά δηλώνουν έτοιμοι να βοηθήσουν με τον τρόπο τους !
Η προσπάθεια μυστικού εξορκισμού της Maria Rossi εν αγνοία του ψυχιατρείου είναι θέμα χρόνου - μέχρι να φτάσουν εκεί τα γεγονότα όμως , η Isabella ακολουθεί τους ιερείς με την κάμερα της και καταγράφει την δράση τους σε μια άλλη περίπτωση δαιμονικής κατάληψης ...
Μετά την Maria Rossi , έρχεται η σειρά των υπόλοιπων χαρακτήρων να αποκτήσουν νέους "ένοικους" μέσα τους και να αποχωρίσουν ένας-ένας από τον μάταιο τούτο κόσμο ...
Για περισσότερη ψευδαίσθηση και πληροφορίες σχετικά με την συνεχόμενη έρευνα για την υπόθεση , επισκεφθείτε το site www.TheRossiFiles.com ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.