Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

DINOSHARK (2010)


Γραμμένο από τους Frances Doel ( DEATHSPORT , RAPTOR , SUPERGATOR ) και Guy Prevost ( THE WASP WOMAN ) και σκηνοθετημένο από τον κρυπτοζωικό Kevin O'Neil ( DINOCROC , DRACANO , SHARKTOPUS VS PTERACUDA , SHARKTOPUS VS MERMANTULA ) .
Οι πάγοι λιώνουν εξαιτίας του φαινόμενου του θερμοκηπίου . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απελευθερωθεί ένα παγωμένο έμβρυο ενός είδους καρχαρία που είχε κολυμπήσει στα νερά 150 εκατομμύρια χρόνια πριν .
3 χρόνια μετά την εισαγωγική σκηνή , το μωρό καρχαρίας έχει μεταφερθεί από τα ρεύματα κάπου στις ακτές του Μεξικό και έχει γίνει μανιακός ενήλικας που διψάει για ανθρώπινο αίμα ....
Ο Eric Balfour ( THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE , SKYLINE , HAVEN ) είναι ο κεντρικός ήρωας της ιστορίας , Trace McGraw . Διαθέτει σκάφος , αλλά επειδή ζει με τους δικούς του κανόνες , ζει μέσα στο σκάφος σαν να έχουμε 1986 . Αυτό του προκαλεί προβλήματα με τον νόμο . Χαλαρός και άνετος με τους γύρω του , κυρίως τις γυναίκες , εμφανίζεται στο Μεξικό όπου και προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα . Εκτός από τους παλιούς του φίλους , βρίσκει και έναν καινούργιο ο οποίος ζει στη θάλασσα και θέλει να τον καταπιεί !
Η Iva Hasperger ( GENERAL HOSPITAL , VALD , EXORCISM ) είναι η Carol Brubacer , προπονητής γυναικείας ομάδας πόλο . Η Carol βρίσκεται στο Μεξικό με σκοπό να δουλέψει σε ένα πολυτελές σπα το οποίο έχει εγκαίνια . Θα είναι εκεί με την ομάδα της για να παίξουν σε εορταστικό αγώνα στο ξεκίνημα των εκδηλώσεων . Γνωρίζεται με τον Trace και αναπτύσσεται ειδύλλιο το οποίο δεν φαίνεται να εξελίσσεται πέρα από την εξόντωση του "Δεινοκαρχαρία" .
Της ανήκει η τελική ατάκα όπου καρφώνει σε bullet time ένα καμάκι στο μάτι του τέρατος (μετά από χειροβομβίδα που έχει φροντίσει να πετάξει ο Trace σε προηγούμενη παλαβή σκηνή) : "Καλώς ήρθες στην λίστα με τα εξαφανιζόμενα είδη , μπάσταρδε !"
Ο Roger Corman , πέρα από την πλάκα του , κάνει και τον ηθοποιό . Εμφανίζεται ως ο γνωρίζω πολλά-αλλά-δεν-αποκαλύπτω-τίποτα επιστήμονας φεσο-κρυπτοζωολογίας , Δόκτωρ Frank Reeves . Έχει ακούσει για εμφάνιση του συγκεκριμένου τέρατος και παλιότερα , αλλά δεν είχε αποδείξεις .
Ο ΔΕΙΝΟΚΑΡΧΑΡΙΑΣ :
Το CGI ανοσιούργημα της φύσης υποτίθεται πως έχει εκλείψει εδώ και 150 εκατομμύρια χρόνια !
Με το πέρασμα των εκατοντάδων αιώνων , το κατεψυγμένο έμβρυο μεταλλάχτηκε παταφυσικά και όταν απελευθερώθηκε από το σπάσιμο των πάγων κάπου στην Αλάσκα , κατάφερε να μεταναστεύσει στα ζεστά νερά του Μεξικό !
Ο αναβαθμισμένος Πλειόσαυρος , ο οποίος κατέληξε να μοιάζει με τεθωρακισμένο από πέτρα φαλαινοκαρχαρία , τρομοκρατεί με το ψηφιακό διαμέτρημα του τις ακτές του Μεξικό και ξεπαστρεύει χωρίς οίκτο τους ανυποψίαστους τουρίστες .
Το μοναδικό αδύναμο σημείο του εξωσκελετού του είναι τα μάτια του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.