Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

THE HOWLING REBORN (2011)

Γραμμένο και σκηνοθετημένο με κλισέ διάθεση για εφηβική αναβίωση της σειράς από τον Joe Nimziki ( THE OUTER LIMITS ) .
Ο Will Kidman ( Landon Liboiron - ALTITUDE , TERA NOVA , HEMLOCK GROVE ) είναι 18 χρονών και ετοιμάζεται να τελειώσει το λύκειο . Έχει καλλιτεχνική φλέβα , γεγονός που δεν τον κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στις παρέες . Είναι σχεδόν αόρατος , τόσο στους συμμαθητές όσο και στους καθηγητές του , εκτός από τον κολλητό του ο οποίος θέλει να γίνει σκηνοθέτης ταινιών τρόμου , Sachin ( Jesse Rath - BEING HUMAN , DEFIANCE ) .
Λίγες μέρες πριν την αποφοίτηση βρίσκει το θάρρος να μιλήσει στην κοπέλα των ονείρων του Eliana ( Lindsay Shaw - PRETTY LITTLE LIARS ) - η οποία κάνει παρέα με άγριους τύπους που ουρλιάζουν πως είναι λυκάνθρωποι από μίλια μακριά - και να πάει καλεσμένος σε εκκεντρικό πάρτι μαζί της (ναρκωτικά , αλκοόλ , χορός , κτηνώδη σεξουαλική απελευθέρωση/διάθεση για λυκανθρωπική μεταμόρφωση , κτλ) . Ο Will δεν γνωρίζει πως η μητέρα του ( Ivana Milicevic - CHILDREN OF THE CORN III: URBAN HARVEST , IMPOSTOR , VANILLA SKY , PAYCHECK , CASINO ROYALE ) που θεωρούσε νεκρή για 18 χρόνια , έχει επιστρέψει σαν να μην έχει περάσει μέρα από πάνω της και πως θέλει ο γιος της να αναλάβει την αιματοβαμμένη κληρονομιά της οικογένειας :
να γίνει ο επόμενος Άλφα Λυκάνθρωπος δηλαδή που θα οδηγήσει το είδος στην κυριαρχία ...
-------------------------------
Αυτή είναι η 8η ταινία με την λέξη "HOWLING" στον τίτλο . Η προηγούμενη HOWLING: NEW MOON RISING , είχε βγει το 1995 και μάλλον κάποιοι περίμεναν 16 χρόνια για να ξεχαστεί . Νομίζω πλέον οι άνθρωποι δεν ξεχνούν τόσο εύκολα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.