Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

OUTPOST 11 (2012)

  "Ένας άντρας δεν μπορεί να λέγεται άντρας εκτός αν έχει βγει έξω από το κουτί . Μέσα στο κουτί είναι η πραγματικότητα , έξω από το κουτί η παράνοια ..." !

Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Anthony Woodley ( τεχνικός αέρος στο CASINO ROYALE ) .
Σε κάποιο γκρίζο παρελθόν ενός εναλλακτικού σύμπαντος 20ου αιώνα όπου όλα κινούνται ακόμη με ατμό , τρεις Βρετανοί στρατιώτες βρίσκονται τα τελευταία 2 χρόνια στο Φυλάκιο 11 κάπου βαθιά στον Αρκτικό Κύκλο . Σκοπός τους είναι να κατασκοπεύουν τον λευκό θόρυβο από τις ραδιοφωνικές εκπομπές του εχθρού και να προσπαθήσουν να αποκρυπτογραφήσουν τα ανίερα μυστικά του . Ένας αναπάντεχος συναγερμός καλεί σε δράση και οι περίεργες ζωές των τριών συμπολεμιστών γίνονται ένα ασταμάτητο κυνηγητό ψυχεδελικών διαστάσεων μέσα στο παγωμένο τοπίο :
Για την ακρίβεια , στο εναλλακτικό 1955 (που είναι ένας αχταρμάς μπασταρδεμένης τεχνολογίας από τα τέλη του 19ου αιώνα , μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του 1980-1990) , ο Β' Εκατονταετής Πόλεμος είναι σε πλήρη έξαρση μεταξύ της Βρετανικής Αυτοκρατορίας και της Πρωσίας (έτσι για να υπάρχει ένα υποτυπώδες υπόβαθρο ιστορικότητας) .
Ο απλός και πάντα πρόθυμος νεαρός στρατιώτης Albert , ο γενναίος και δίκαιος λοχαγός Mason ( Luke Healy - THE FOOTBALL FACTORY , 100 DEGREES BELLOW ZERO ) και ο μεσήλικας δεκανέας Graham ( Billy Clarke - SPACE TRUCKERS , THE DEVIL'S BUSINESS ) θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την απομόνωση και όλα τα σωματικά και ψυχολογικά επακόλουθα που φέρνει (ο Graham σνιφάρει κόκα για να αυνανιστεί και συνηθίζει να κολλάει το περίστροφό του στο κεφάλι του όταν δεν κάνει την ζωή του Albert δύσκολη) .
Εκτός από το παλιόκαιρο (που μόνο ο Mason έχει ελπίδες επιβίωσης καθώς έχει επιζήσει φεσο-παγετό σε ταινία της Asylum) , οι στρατιώτες θα πρέπει να αποφύγουν τις ψυχοτρόπες επιθέσεις του αόρατου εχθρού και τους ίδιους τους εαυτούς τους για τα 90 λεπτά της Καφκικής βιντεοκόλασης !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.