Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

BRING IT ON AGAIN (2004)

Γραμμένο από την Claudia Grazioso ( CHRISTMASS BOUNTY ) και σκηνοθετημένο από τον Damon Santostefano ( FRIGHT SHOW , SEVERED TIES ) .
Στο πνεύμα της προηγούμενης ταινίας , η κατευθείαν-σε-dvd συνέχεια εξιστορεί τις περιπέτειες της νεαρής ζουμπουρλούδικης ξανθιάς Whittier ( Anne Judson-Yager - MINORITY REPORT , THE ORVILLE ) η οποία ξεκινάει τον πρώτο της χρόνο στο κολέγιο και θέλει να γίνει η καλύτερη cheerleader .
Όπως και στην προηγούμενη ταινία , έτσι κ εδώ , η πρωταγωνίστρια ερωτεύεται τον ρέμπελο διανοούμενο λαϊκό ήρωα του προαυλίου που αυτή τη φορά είναι ο DJ του κολεγιακού ραδιοφωνικού σταθμού και ταυτόχρονα δουλεύει και στο κυλικείο . Η αντίπαλη ομάδα δεν είναι από υποβαθμισμένη περιοχή και η μόνη μη-λευκή χαρακτήρας είναι η καλύτερη φίλη της , που είναι μαζί στο ίδιο κολέγιο .
Στην προηγούμενη ταινία η ομάδα έπρεπε να κερδίσει για 6η συνεχόμενη χρονιά τον διαγωνισμό cheerleading (κάτι που δεν έκανε) και εδώ πρέπει να κερδίσει για 7η συνεχόμενη χρονιά (κάτι που δεν βλέπουμε ποτέ , γιατί η δράση τελειώνει όταν απλά επιλέγεται μια από τις δύο ομάδες που θα εκπροσωπήσουν το κολέγιο στον διαγωνισμό) .
Κύριο ρόλο στις εξελίξεις παίζει ο κοσμήτορας του πανεπιστημιού της Καλιφόρνια όπου φοιτεί η Whittier , Sebastian ( Kevin Cooney - INDEPENDENCE DAY , CON AIR , LEGALLY BLONDE , AMERICAN PIE 2 ) . Επειδή έχει συνηθίσει στην καλή ζωή που του παρέχουν οι δωρεές στο πανεπιστήμιο από τις επιτυχημένες πορείες της ομάδας football και της ομάδας cheerleading (που εμψυχώνει τους μονομάχους) , μειώνει την χρηματοδότηση από όλες τις άλλες δραστηριότητες (μπαλέτο , πολεμικές τέχνες , θέατρο , κτλ) και τα δίνει όλα στους αθληταράδες και στις μαζορέτες τους μεγαλώνοντας έτσι το χάσμα στον κοινωνικό αποκλεισμό δίνοντας επιπλέον κίνητρα για μελλοντική ένοπλη επέμβαση απροσάρμοστων στον προαύλιο χώρο του πανεπιστημίου . Χωρίς να ξέρει κάν την Whittier , επιμένει να γίνει μέλος της cheerleading ομάδας , υπό την προστασία της ήδη δοκιμασμένης αρχηγού , Tina ( Bree Turner - AMERICAN PIE 2 , GRIMM ) . Η Tina της δείχνει το μονοπάτι για μια επιτυχημένη πορεία στην ελιτίστικη σκατοψυχία , κανοντάς της να χάσει την ανθρώπινη επαφή με το αγόρι της και την καλυτερή της φίλη , αλλά όταν ο κόμπος φτάσει στο χτένι από την υποβάθμιση η Whittier θα αποχωρήσει από την ομάδα δημιουργώντας μια δικιά της μαζί με όλους τους κατατρεγμένους του κολεγίου (κυρίως μέλη των ομάδων μπαλέτου , θεάτρου , πολεμικών τεχνών , κτλ) . Με συνοπτικές διαδικασίες και προπόνηση σε χρόνο μηδέν (μέσα σε δύο μόλις μέρες) η ομάδα των Renegades θα διαγωνιστεί και θα νικήσει πέρα κάθε αντιξοότητας τον σνομπισμό των δημοφιλών ανδρείκελων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.