Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

DEEP BLUE SEA 2 (2018)


Γραμμένο από τους Erik Patterson ( R L STINES THE HAUNTING HOUR ) και Hans Rodionoff ( MAN-THING , LOST BOYS: THE TRIBE & THE THIRST ) .
Σκηνοθετημένο και γυρισμένο στο ηλιόλουστο Cape Town από τον Darin Scott ( παραγωγός των STEPFATHER II , MENACE II SOCIETY , σκηνοθέτης των DARK HOUSE , FEMME FATALES και HOUSE PARTY 5 ) .
Ο δισεκατομμυριούχος Carl Durant ( Michael Beach - STARGATE: ATLANTIS , RED DAWN , INSIDIOUS: CHAPTER 2 , SONS OF ANARCHY , THE 100 , AQUAMAN ) θεωρεί καλή ιδέα να πειραματιστεί πάνω σε τεράστιους βουβαλο-καρχαρίες και να τους μάθει συγχρονισμένη κολύμβηση - όχι για χάρη της προσωπικής του ματαιοδοξίας , αλλά για το καλό της ανθρωπότητας καθώς είναι πεπεισμένος πως η τεχνητή νοημοσύνη θα καταστρέψει πολύ σύντομα το ανθρώπινο είδος όταν συνειδητοποιήσει το Skynet πεπρωμένο της .
Το ιδιωτικό επιστημονικό κέντρο Akheilos Complex "Α-kί-λλi-ος" (το παιδί που μεταμόρφωσε ο Δίας σε καρχαρία σύμφωνα με την Δόκτωρ Misty Calhoun - ξέρω μόνο για μεταμορφώσεις σε λευκές αγελάδες και αρκούδες από τον Δια - τον κακόμοιρο Akheilo , γιο του Δια και της Λαμίας , τον μεταμόρφωσε η Αφροδίτη σε καρχαρία επειδή περηφανευόταν πως ήταν πιο όμορφος από εκείνη) το οποίο συντηρεί με τα δισεκατομμύρια του σε απομονωμένη υποθαλάσσια εγκατάσταση θα γίνει ο υγρός τάφος τόσο για τον ίδιο όσο και για τους επιστήμονες που δουλεύουν εκεί όταν οι καρχαρίες επαναστατήσουν στην μοίρα που τους περιμένει (κρυφακούν από ένα φινιστρίνι το σχέδιο εξόντωσης που ετοιμάζει ο Durant όταν τελειώσει με τα πειράματά του) .
Όταν δεν τον βλέπει κανείς συνηθίζει να πίνει την ίδια ουσία που χορηγεί και στους καρχαρίες για να γίνεται πιο δυνατός και έξυπνος (συνήθως βλέπει σχεδιαγράμματα) .
Δυστυχώς δεν μεταμορφώνεται ποτέ σε καρχαριάνθρωπο .
Η Danielle Savre ( THE X FILES , BRING IT ON: ALL OR NOTHING , BOOGEYMAN 2 , HEROES ) είναι η Δόκτωρ Misty Calhoun . Η μητέρα της την έμαθε να αγαπάει και να σέβεται τον ωκεανό . Της άφησε το Ινστιτούτο Five Oceans για να συνεχίσει το έργο της .
Η Misty τις ελεύθερες ώρες της κολυμπάει με καρχαρίες . Η φαρμακευτική εταιρία Calhoun της προσφέρει 50 χιλιάδες δολάρια και 5ετή συνδρομή στην συνέχιση του έργου του οικονομικά προβληματικού Ινστιτούτου αν δεχτεί να επισκεφτεί τα υποθαλάσσια εργαστήρια για να μοιραστεί τις γνώσεις που έχει πάνω στους καρχαρίες . Δεν συμφωνεί καθόλου με την ιδέα του να έχουν φυλακισμένους 5 από το συγκεκριμένο είδος καρχαριών (επίσης είναι οι μοναδικοί καρχαρίες που δεν θα κολύμπαγε ποτέ μαζί τους) .
Έξω από την υποβρύχια βάση υπάρχουν οι μεγάλοι καρχαρίες , μέσα στην υποβρύχια βάση (που μπάζει νερά μετά από στρατηγικό χτύπημα) υπάρχουν τα παιδιά-καρχαρίες της αρχηγού της ομάδας που λειτουργούν ως πεινασμένα πιράνχας , γενετικά εξαγριωμένα από τις ουσίες του Durant προκαλώντας διπλό άγχος στους απελπισμένους επιζώντες .
O Rob Mayes ( THE HORROR CONVENTION MASSACRE , JOHN DIES AT THE END , ένας από τους Asgardianous κομπάρσους στο THOR: RAGNAROK ) είναι ο γυμνασμένος Trent Slater , πρώην στρατιωτικός που δεν τα πάει καλά με τις διαταγές (εξ ου και το "πρώην") .
Η επιχειρησιακή ετοιμότητα της υποθαλάσσιας βάσης είναι υπό την εποπτεία του . Λειτουργεί και ως μεταφραστής . Φοράει κολλητά ρούχα . Σύμφωνα με τον κινηματογραφικό Δαρβινισμό μάλλον καταλήγει ζευγάρι μετά την έντονη περιπέτεια επιβίωσης με την επίσης ασυμβίβαστη δόκτωρ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.