Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

HONEY 2 (2011)


Γραμμένο από τους Alyson Fouse ( SCARY MOVIE 2 ) και Blayne Weaver ( THE PRINCE & ME 3: ROYAL HONEYMOON ) .
Σκηνοθετημένο από τον Billy Woodruff .
H Kat Graham ( η "μάγισσα" Bonnie στο THE VAMPIRE DIARIES ) είναι η δεύτερη ενσάρκωση της λαϊκής αφρολατίνας ηρωίδας Honey , ως 17χρονη Maria Ramirez , ή Bennett (ανάλογα ποια πηγή στο ίντερνετ εμπιστεύεσαι) . Ζει με την μητέρα της αρχικής Honey και σκουπίζει τα βράδια την σχολή χορού της για να στρώσει χαρακτήρα ανάμεσα σε αυθόρμητα χορευτικά χωρίς την χρήση σκούπας - η Honey Jessica Alba δεν γνωρίζουμε που βρίσκεται , μάλλον πήγε επιτέλους σε καλύτερη περιοχή της πόλης και διδάσκει μπαλέτο .
Η Maria έχασε τους γονείς της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα όταν ήταν 10 χρονών και από τότε μπαινοβγαίνει σε αναμορφωτήρια γιατί έκανε κακές παρέες . Συγκεκριμένα έκανε κολλητή παρέα με τον αρχηγό λατίνο ομορφόπαιδο της χορευτικής ομάδας 718 , Luis ( Christopher "War" Martinez , aka Shazar - χορευτής στα CLERKS 2 και 500 DAYS OF SUMMER , BRING IT ON: FIGHT TO THE FINISH ) ο οποίος όταν δεν χόρευαν την έβαζε να κλέβει - τακτική την οποία ακολουθεί με κάθε γκομενάκι όπως ανακαλύπτουμε στην συνέχεια .
Παρατηρώντας την χορευτική ομάδα HD που κάνει ζέσταμα στην σχολή της Honey , η Maria αποφασίζει να γίνει μέλος και να τους πείσει να λάβουν μέρος σε έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού - κάτι το οποίο θα οδηγήσει στην τελική χορευτική αναμέτρηση/ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τους αλλαζόνες 718 .
Έξτρα δράμα :
Στην ομάδα HD χορεύει και η ατίθαση Tina ( Seychelle Gabriel - THE LAST AIRBENDER , FALLING SKIES ) , η οποία προσπαθεί να συντηρήσει την ανύμπορη γιαγιά της κλέβοντας από μίνι μάρκετ οταν δεν χορεύει . Η Maria την ξεμπροστιάζει και δημιουργείται ένταση όταν πάει να χορέψει με τους αντίπαλους και πέσει θύμα της γοητείας του Luis . Η ομάδα την χρειάζεται ομως και στο τέλος επιστρέφει για να χορέψουν όλοι μαζί .
Το Αίσθημα :
Αρχηγός της ομάδας HD είναι το λευκό ομορφόπαιδο Brandon ( Randy Wayne - Luke Duke στην τηλεταινία DUKES OF HAZZARD: THE BEGGINING , "Android Μπάτσος" στο ANDROID COP , HELLRAISER: JUDGMENT ) . Του αρέσει ο χορός αλλά ο πατέρας του τον αναγκάζει να σπουδάσει οικονομικά γιατί δεν θα μπορεί να φάει το χόμπι του αργότερα στην ζωή . Αυτό θα προκαλέσει μια έξτρα πίεση και ένα άγχος γιατί δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στις τελευταίες πρόβες και τον τελικό αφού δίνει εξετάσεις στη σχολή . Θα χορέψει και αυτός στο τέλος με την ομάδα .
Η Maria από την άλλη , χάσει κερδίσει τον διαγωνισμό , θέλει να συνεχίσει να χορεύει γιατί μόνο έτσι μπορεί να πει αυτά που θέλει (για φαγητό δεν ξέρω , αλλά θα έχει πολλά να πει) .
Σε σχέση με την προηγούμενη ταινία το μοτίβο της δράσης αντιγράφει κάπως την ατμόσφαιρα των "βημάτων του πάθους" (STEP UP μετά την δεύτερη ταινία και εκεί) , με τις πολύχρωμες ομάδες των χορευτών να προσπαθούν να αποκτήσουν σεβασμό στην κοινωνία του θεάματος .
Μπόνους Λατίνο :
O Mario Lopez ( o Slater στο SAVED BY THE BELL ) είναι ο celebrity παρουσιαστής Mario Lopez της Dance Battle Zone , της τηλεοπτικής μάχης χορού μεταξύ των διαφόρων χορευτικών ομάδων που θα τα βάλουν με τους ήδη καταξιωμένους στον χώρο , 718 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.