Σάββατο 28 Απριλίου 2018

BRING IT ON: WORLDWIDE CHEERSMACK (2017)


Γραμμένο με ακόμη περισσότερες λέξεις που το πρώτο τους συνθετικό είναι το cheer- από την Alyson Fouse ( BRING IT ON: IN IT TO WIN IT & ALL OR NOTHING ) δημιουργώντας ένα μοναδικό cheer-universe .
Σκηνοθετημένο από τον Robert Adetuyi ( σεναριογράφος των STOMP THE YARD , HONEY: RISE UP AND DANCE ) .
Η Christine Prosperi ( DEGRASSI: THE NEXT GENERATION ) είναι η Destiny , αρχηγός της cheerleader ομάδας των Rebels , πρωταθλητών χώρας για 3 συνεχόμενες χρονιές . Όταν την προκαλούν με ακραία μέσα σε ένα ιντερνετικό cheer-down οι μυστηριώδεις Anonymous-cheerleaders The Truth , οι εντάσεις μεταξύ των μελών της ομάδας αυξάνονται καθώς αποκαλύπτεται η λάθος πορεία που ακολουθεί η αρχηγός . Η Destiny ασχολείται συνέχεια με την εικόνα της και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάσει την επαφή με τις φίλες της και την χαρά για το cheerleading . Την ενδιαφέρουν μόνο τα βραβεία και δεν ακούει κανέναν άλλο στις χορογραφίες . Ο αυταρχισμός της οδήγησε μέλη της ομάδας της στο να δημιουργήσουν τους The Trtuth , μηπως και την συνεφέρουν δειχνοντάς της το λάθος του τρόπου της . Στην πορεία ομως η μια από τους καλοπροαίρετους συνομότες γίνεται η ίδια Destiny και φέρεται με τον ίδιο τρόπο στους συναθλητές της (πρώην μέλη των Rebels) .
H Vivica A. Fox ( INDEPENDENCE DAY , KILL BILL , SHARKNADO 2: THE SECOND ONE , MERCENARIES , EMPIRE ) είναι η Cheer Goddess , η πιο διάσημη περσόνα του ίντερνετ , cheer-lebrity δηλαδή . Αναλαμβάνει χρέη διαιτητή ανάμεσα στις δύο ομάδες και διοργανώνει virtual διαδυκτιακό διαγωνισμό cheerleading προσκαλώντας/προκαλώντας ταυτόχρονα όλες τις ομάδες του κόσμου που θέλουν να αποδείξουν κάτι στον υπόλοιπο πλανήτη με το να διαγωνιστούν μεταξύ τους .
Εμφανίζεται πάντα μέσω κάμερας σε κάποια άγνωστη πολυτελή τοποθεσία με στρασάτα φορέματα τύπου REAL HOUSEWIFES OF ATLANTA/RU-PAULS DRAG RACE .
H Sophie Vavasseur ( RESIDENT EVIL: EXTINCTION , EXORCISMUS , VIKINGS ) είναι η Hannah , η υποτιθέμενη ξανθιά χαζούλα που αποδεικνύεται το μεγάλο κάθαρμα που θάλει να γίνει Destiny στην θέση της Destiny .
O Αυστραλός-Ασιάτης (;) σαπουνοπεράς Jordan Rodrigues ( HOME AND AWAY , DANCE ACADEMY ) είναι ο Blake , το αγόρι που ερωτεύεται η Destiny . Σε αντίθεση με τους λαϊκούς λευκούς ήρωες των πρώτων ταινιών , ο Blake σπάει το κατεστημένο της φυλής και δεν κάνει μαθηματικές ασκήσεις χωρίς κομπιουτεράκι , δεν ασχολείται με υπολογιστές και δεν ξέρει από πολεμικές τέχνες . Είναι ασυμβίβαστος γκραφιτάς όμως , φωτογράφος και χορευτής . Βάζει την Destiny στον χωρίς κανόνες κόσμο του και γίνεται μέλος της ομάδας της γιατί του αρέσουν οι προκλήσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.