Τρίτη 24 Απριλίου 2018

BRING IT ON: ALL OR NOTHING (2006)


Γραμμένο από την Alyson  Fouse ( SCARY MOVIE 2 , HONEY 2 ) και σκηνοθετημένο από τον Steve Rash ( CAN'T BUY ME LOVE , BAND CAMP , BRING IT ON: IN IT TO WIN IT , ROAD TRIP: BEER PONG ) .
Κατευθείαν-σε-dvd συμπαραγωγή της Universal Pictures Family Productions και της Beacon Pictures .
H Hayden Penettiere ( η άθραυστη cheerleader στο τηλεοπτικό HEROES , SCREAM 4 , UNTILL DAWN ) είναι η cheerleader Britney Allen , αρχηγός της ομάδας του λυκείου Pacific Vista στη Νότια California . Όλα μοιάζουν ρόδινα στην τριτοβάθμια ροή της ζωής της όταν μια μέρα ο πατέρας της χάσει την δουλειά του και αναγκαστεί να μετακομίσει την οικογένεια σε υποβαθμισμένη περιοχή . Η μεταγραφή της στο νέο σχολείο της μαύρης γειτονιάς θα την φέρει σταδιακά αντιμέτωπη με την παλιά της ομάδα σε έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό για το ποιοι θα χορέψουν στο νέο βιντεοκλίπ της Rihanna (τότε ακόμη στο δεύτερό της album έκανε το breakthrough στον παγκόσμιο οχετό και δεν τις έτρωγε ακόμα από τον Chris Brown) .
Εκεί γίνεται γνωστή κυρίως ως Barbie και Vanilla Latte , αλλά τελικά γίνεται μέλος της cheerleader ομάδας των Warriors .
Είναι παρθένα και μάλλον ερωτευμένη με τον quarteback αθληταρα της ομάδας football του Pacific Vista , Brad Warner ( Jake McDorman - LIVE FREE OR DIE HARD , AMERICAN SNIPER ) ο οποίος θέλει απλά να σκοράρει και εκτός γηπέδου συνηθισμένος στο να του φέρονται όλοι ως τον Βασιλιά του σχολείου .
Η σαπουνοπερατική Emme Rylan ( THE GUIDING LIGHT , THE YOUNG AND THE RESTLESS , GENERAL HOSPITAL ) είναι αντίζηλος της Britney , Winnie . Θέλει να της πάρει τόσο την ομάδα , όσο και τον Brad . Αν δεν ήταν οικογενειακή ταινία μάλλον θα της έπαιρνε και την ζωή .
Η Danielle Savre ( BOOGEYMAN 2 , DEEP BLUE SEA 2 ) είναι η Brianna , η cheerleader με τον μεγάλο κώλο (έτσι την παρουσιάζουν οι συναθλητές της) . Ο χαρακτήρας της κινείται γύρω από αυτό το χαρακτηριστικό προτέρημα για μερικούς , ελάττωμα για άλλους . Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού λιποθυμά , αλλά έρχεται στα πάνω της τρώγοντας μια Snickers (Universal τοποθέτηση προϊόντος) . Η νέα αρχηγός την λιμοκτονεί για να αποδίδει καλύτερα , αλλά με τέτοιοες τακτικές δεν υπάρχει αγάπη στην ομάδα . Τόσο εδώ , όσο και στο DEEP BLUE SEA (2018) όπου πρωταγωνιστεί το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του σωματός της μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση .
Η Solange ( η μικρότερη αδελφή της Beyonce που άρχισε στις κλωτσιές τον Jay-Z στο γνωστό viral video του youtube ) εδώ ως Solange Knowles Smith , είναι η δυναμική αρχηγός της cheerleader ομάδας Warriors στο νέο σχολείο της Britney , Camille . Αρχικά οι δύο κοπέλες δεν συμπαθιούνται ιδιαίτερα , αλλά η ομάδα και η αγάπη για το κούνημα τις ενώνει .
Στο ίδιο ασυμβίβαστο ρομαντικό μοτίβο με τις προηγούμενες δύο ταινίες ο λαϊκός ήρωας που κλέβει την καρδιά της ξανθιάς cheerleader είναι ο λατίνος Jesse ( Gustavo Carr - back-up χορευτής στο τουρ των Spice Girls το 2007 ) .
O Jesse είναι μέλος της cheerleader ομάδας των Warriors και καθόλου ομοφυλόφιλος όπως συνηθίζεται να είναι τα περισσότερα μέλη των εν λόγω ομάδων για κάποιο άγνωστο κολεγιακό νόμο εξέλιξης των ειδών . Συμπληρώνοντας ένσημα στο λαϊκό προφίλ του ο Jesse δουλεύει τα βράδια ως ντελιβεράς σε πιτσαρία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.