Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

BRING IT ON: IN IT TO WIN IT (2007)

Γραμμένο από τις Alyson Fouse ( SCARY MOVIE 2 ) και Elena Song ( BRING IT ON: FIGHT TO THE FINISH ) .
Σκηνοθετημένο κατευθείαν-σε-βίντεο αμέσως μετά το BRING IT ON: ALL OR NOTHING (2006) από τον Steve Rash ( CAN'T BUY ME LOVE ) .
Οι συνδέσεις με τις προηγούμενες ταινίες μοιάζουν με όνειρο πλέον καθώς κανένας χαρακτήρας και καμία cheerleader ομάδα δεν είναι ποτέ η ίδια . Η ταινία ξεκινάει πάλι με αγχωτικό εφιάλτη και στον τελικό διαγωνισμό υπάρχει το έπαθλο του θρυλικού "Spirit Stick" , ενός σκήπτρου που από ότι θυμόμαστε από την πρώτη ταινία έτσι και σου πέσει από τα χέρια την στιγμή που πας να το δώσεις σε κάποιον άλλο είσαι καταραμένος για το υπόλοιπο της ζωής σου .
Οι αντίζηλες cheerleaders είναι και οι δύο ξανθές αυτή τη φορά , χωρίς δυναμική εκπροσώπηση από την "γειτονιά" . Μπόνους πλάκες με την γκοθού cheerleader που φοράει ψεύτικα δόντια δράκουλα . Λόγω κινητικότητας των ρόλων δεν θα λειτουργούσε χοντρός χαρακτήρας για χοντρές πλάκες - επίσης ο Chris Farley είναι νεκρός από το 1997 .
Η Ashley Benson ( PRETTY LITTLE LIARS , SPRING BREAKERS , PIXELS ) είναι η Carson , η αρχηγός της cheerleader ομάδας West High SHARKS . Καταφέρνει και φτάνει με την ομάδα της στον τελικό του σημαντικότερου διαγωνισμού cheerleading της χώρας , τον Cheer Camp Nationals και βρίσκεται μόλις μια ανάσα από την απόκτηση του θρυλικού Spirit Stick .
Εκεί η Carson θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί τον γυμνόστηθο γόη cheerleader Penn ( Michael Copon - ο Μπλε Power Ranger στο POWER RANGERS TIME FORCE , ONE THREE HILL , THE SCORPION KING: RISE OF A WARRIOR , NIGHT OF THE DEMONS ) , ο οποίος όμως είναι μέλος της αντίπαλης ομάδας , δημιουργώντας έτσι έξτρα Σαιξπηρικό μιούσικαλ δράμα (βλέπε WEST SIDE STORY για περισσότερο Sharks VS Jets δράμα) . Η νεαρή γυμνάστρια εντυπωσιάζεται τόσο πολύ από τον Penn που θέλει να "του γλύψει τους κοιλιακούς" όπως εκμυστηρεύεται αργότερα σε μια συναθλήτρια - αλλά η προετοιμασία για τον διαγωνισμό προέχει της προσωπικής ευχαρίστησης .
Ο Penn συμπληρώνει το προφίλ του λαϊκού ήρωα αψηφώντας της επιθυμίες του στρατιωτικού πατέρα του κουνώντας τους γοφούς του στον ρυθμό της ανεμελιάς . Κανόνικά έπρεπε να βρίσκεται σε κατασκήνωση για πολεμικές τέχνες , αλλά εκείνος cheer-άρει μαζί με τις φίλες του - κάτι που ο τσεκουράτος πατέρας του δεν δέχεται .
Από την άλλη πλευρά της πόλης , η Cassandra Scerbo ( MAKE IT OR BREAK IT , THE SHARKNADO SAGA ) είναι η Brooke , η αρχηγός της ομάδας East High JETS . Έχει φτάσει και αυτή στον τελικό με την ομάδα της και σκοπεύει να τα δώσει όλα για την νίκη , σε σημείο που όταν μάθει για το ειδύλλιο των δύο νέων να προκαλέσει την Carson σε μεταξύ τους μονομαχία πετώντας την ευγενή άμιλλα και την συμμετοχή των δύο ομάδων στον διαγωνισμό από το παράθυρο , καθώς το ιερό σκήπτρο εξαφανίζεται και το μένος των δύο ομάδων τους κάνει βασικούς ύποπτους για την κλεψιά .
Οι δύο ομάδες αποκλείονται του διαγωνισμού , αλλά ενώνονται για το καλό σκοπό σε μια ομάδα , τους Shats ( Sha-rks + Je-ts = Shats ) και κερδίζουν το μέλλον , όπως κάθε νέος με όνειρα θα έπρεπε να κερδίζει το μέλλον του μέσω της συνεργασίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.