Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

BLOOD RUNS COLD (2011)


Η Stockholm Syndrome Films παρουσιάζει .
Γυρισμένο μέσα σε 35 μέρες στην χιονισμένη Σουηδία με μόλις 5 χιλιάδες δολάρια προϋπολογισμό και απάνθρωπη θερμοκρασία 15 με 20 βαθμούς κάτω από το μηδέν (ποτέ πριν δεν έχει πέσει τόση τίμια γκασμαδιά με τέτοιο προϋπολογισμό - ίσως οι συντελεστές της παραγωγής να είχαν το άγχος πως αν δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους θα τους αφήσουν στα χιόνια , ή απλά είναι τόσο καλοφτιαγμένες οι ταινίες χαμηλού προϋπολογισμού στην Σουηδία) !!
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Sonny Laguna ( MADNESS , WITHER ) .
H Winona ( Hanna Oldenburg ) είναι μια επιτυχημένη καλλιτέχνης . Το βαρύ τίμημα της επιτυχίας βέβαια είναι μια καθημερινότητα μέσα στο άγχος για την πρωτιά . Θέλοντας να ξεφύγει από όλα αυτά αποφασίζει να επιστρέψει στην επαρχιακή πόλη που γεννήθηκε μετά από προτροπή του μάνατζερ της ο οποίος της νοικιάζει ένα μικρό σπίτι στα βουνά . Σε μια βραδινή έξοδο θα συναντήσει έναν παλιό της έρωτα και θα προσπαθήσει να αναθερμάνει την σχέση τους - μπορεί ο έρωτας να λειτουργήσει ως πηγή έμπνευσης για νέα τραγούδια ...
Μέσα σε διάρκεια μερικών ωρών τα πράγματα θα πάρουν διαφορετική τροπή , καθώς ένας μασκοφόρος μανιακός φαίνεται να κατοικεί κοντά στο σπίτι που σκόπευε να περάσει τις χειμερινές διακοπές της παρέα με τους νέους τις φίλους !
Παγιδευμένοι στο χιονισμένο βουνό και χωρίς μεταφορικό μέσο , ο αριθμός των χαρακτήρων θα μειωθεί από τον συνδυασμό της αιματοβαμμένης επιτυχίας τσεκούρι-στα-μούτρα+ακραία-φυσικά-φαινόμενα (επίσης ο ανεξήγητα μεταφυσικός κανίβαλος που τους κυνηγάει δεν νιώθει τίποτε όταν τον καρφώνουν με διάφορα αντικείμενα/εργαλεία , ή τον πυροβολούν - το μόνο που φαίνεται να τον ενοχλεί κάπως είναι η φωτιά) !
------------------------------------------
Προτείνεται για διπλή προβολή με το Νορβηγικό slasher έπος COLD PREY (2006) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.