Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

COME OUT AND PLAY (2012)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Makinov .
Βασισμένο στην φρικαλέα νουβέλα του Juan Jose Plans , El juego de los ninos ("Το παιχνίδι των παιδιών") , το οποίο είχε μεταφερθεί στον κινηματογράφο το 1976 με τον ενοχλητικά αξεπέραστο τίτλο WHO CAN KILL A CHILD? ! Ο σκηνοθέτης δεν ρισκάρει πολλά και το σχετικά ασφαλές remake του είναι σχεδόν καρμπόν της παλιάς ταινίας σκηνή προς σκηνή . Αυτό φυσικά δεν αναιρεί την ικανότητα της αδίστακτης φύσης των παιδιών να ξεδιπλωθεί κάτω από ένα νέο οπτικό πρίσμα ...
Ζευγάρι Αμερικάνων απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές κάπου στην Λατινική Αμερική . Ο Francis ( Ebon Moss-Bachard - STEALTH , THE LAST SHIP ) έχει την φαεινή ιδέα να επισκεφτούν ένα κοντινό μικρό νησί για να γίνουν οι αναμνήσεις τους πιο ειδυλλιακές . Η γυναίκα του Beth ( Vinessa Shaw - HOCUS POCUS , THE HILLS HAVE EYES ) είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί .
Με τα πολλά ο Francis νοικιάζει μια βάρκα από έναν ντόπιο ψαρά και ο καλοκαιρινός εφιάλτης για την επιβίωση ξεκινάει .
Στο νησί οι δύο ήρωες δεν θα βρουν κανέναν ενήλικα , πέρα από μερικά μικρά παιδιά τα οποία φαίνεται να διασκεδάζουν μέσα σε έναν δικό τους κόσμο χωρίς κανόνες . Η φρικιαστική αλήθεια της απουσίας των μεγάλων θα αποκαλυφθεί σύντομα , καθώς όλα τα παιδιά του νησιού έχουν καταληφθεί ομαδικά από ένα άγνωστο ένστικτο/αρρώστια (;) το οποίο τα ωθεί στην πρωτόγονη βία !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.