Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

KILLJOY GOES TO HELL (2012)


Γνωστό και ως KILLER CLOWN στο Ηνωμένο Βασίλειο .
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον John Lechago ( BLOOD GNOME , KILLJOY 3 ) ,
Βασισμένος στον τίτλο και μόνο , κάποιος θα περίμενε ένα απαράδεκτο αποτέλεσμα τύπου JASON GOES TO HELL (1993) . Γαλουχημένος στο φανταχτερό βιντεοτρόμιο της Full Moon (αυτή είναι η 256η ταινία της εταιρίας) , ήμουν σίγουρος πως θα έβλεπα κάτι εξίσου αίσχος , πιο κοντά όμως σε τίτλο τύπου ERNEST GOES TO HELL (φυσικά δεν υπάρχει αυτός ο τίτλος στην φιλμογραφία του Jim Varney , αλλά όσα βλέπεις στην οθόνη σε κάνουν να εύχεσαι να υπήρχε) .
Σε μια άμεση συνέχεια της προηγούμενης περιπέτειας , ο δαιμονικός κλόουν δολοφόνος Killjoy έχει χάσει τις δυνάμεις του και βρίσκεται ενώπιον του ίδιου του Σατανά (που θυμίζει συνταξιούχο τραγουδιστή της κάντρι) στα έγκατα της κόλασης (που θυμίζει διαστημόπλοιο από τις αθώες εποχές του Babylon 5) , σε μια δίκη φάρσα που έχει σκοπό να τον καταδικάσει στην αιώνια λήθη της ανυπαρξίας διαγράφοντας όλα του τα ονόματα από την γραπτή ιστορία .
Ο λόγος της όλης ταλαιπωρίας (εντός και εκτός οθόνης) είναι πως ο διαμονικός κλόουν δεν είναι πλέον τόσο σατανικός όσο πρέπει , επειδή άφησε να του ξεφύγει μια επιζών στην προηγούμενη ταινία , η παρθένα Sandie . Την στιγμή που η Sandie βρίσκεται κλεισμένη σε ένα ψυχιατρείο , γελώντας ασταμάτητα μέσα στον απόηχο της παράνοιας των όσων έζησε , ο Killjoy βρίσκεται στην κόλαση , προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του , ανάμεσα σε μια βιντεο-παρωδία παλιών και καινούργιων χαρακτήρων ...
Όποιος αντέχει να βλέπει ταινίες του Killjoy χωρίς να χρησιμοποιήσει ούτε μια φορά το x48 στο κοντρόλ του dvd , μπορεί να επαναλάβει άνετα τον άθλο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.